İstanbul'da provokasyon: Lüks restoranı bastı Arap iş insanlarına bıçak salladı! Saldırgan tutuklandı

Türkiye kirli bir provokasyonla karşı karşıya... Kayseri'de Suriyeli bir şahsın Suriyeli küçük bir kızı taciz etmesi ve ardından Suriye'nin kuzeyinde Türk bayraklarına yapılan alçak saldırının yankıları sürerken bir provokasyon da İstanbul'da patladı. Eline bıçak alan bir şahsın Arap iş insanlarını tehdit ettiği ve küfürler savurduğu görüldü. Görüntülerin ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphelinin tespit edilerek yakalanması için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda şüphelinin M.İ. olduğu belirlendi. Gözaltına alınan M.İ. tutuklandı.

Giriş Tarihi 02 Temmuz 2024, 13:48 Güncelleme 02 Temmuz 2024, 17:19
İstanbul’da provokasyon: Lüks restoranı bastı Arap iş insanlarına bıçak salladı! Saldırgan tutuklandı

İÇİNDEKİLER

İstanbul'da eline bıçak alan bir provokatör Arap iş insanlarını tehdit etti.

ÖNCE KAYSERİ SONRA SURİYE'NİN KUZEYİ...
Türkiye kirli bir operasyonla karşı karşıya. Kayseri'de Suriyeli bir şahsın Suriyeli küçük bir kızı taciz etmesi sonrası patlak veren olaylar maksadını aştı. Suriyelilerin ev ve işyerleri yakıldı.

Kayseri'deki olaylarla eş güdümlü olarak Suriye'nin kuzeyinde de karanlık eller devreye girdi.

Türkiye'nin kontrolündeki bölgelerde Türk bayrağına saldırıldı. Türkiye'den gelen araçlar ve Türk kurumları hedef alındı.

BİR PROVOKASYON DA İSTANBUL'DA
Emniyet güçleri hem Türkiye içindeki hem de Suriye'nin kuzeyindeki olaylara müdahale ederken bir provokatör de İstanbul'da sahneye çıktı.

ARAP İŞ İNSANLARINA BIÇAK SALLADI: ARAP MARAP ANLAMAM
Eline bıçak alan bir şahıs Maslak 1453'te bir restoranda Arap iş insanlarına tehditler savurdu.

Türkiye'de yatırım yapan Khaled Fouzan ve İbrahim Al Hudaithi'nin de aralarında bulunduğu iddia edilen Arap iş insanlarına tehdit savuran şahıs, "Arap-marap anlamam, Türkiye lan burası. Olum delikanlınız gelsin uyutmuyorsunuz ulan yeter ulan" diye bağırdı.

GÖZALTINA ALINDI
Görüntülerin ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphelinin tespit edilerek yakalanması için çalışma başlattı.

Yapılan çalışmalarda şüphelinin M.İ. olduğu belirlendi. M.İ. polis ekiplerince gözaltına alındı.

İşlemleri için emniyete götürülen M.İ.'nin olay esnasında alkollü olduğu belirlenirken şüpheli 'kasten yaralama' ve 'görevi yaptırmamak için direnme' suçlarından adliyeye sevk edildi.

TUTUKLANDI
Adliyeye sevk edilen saldırgan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Emniyetten yapılan açıklamada, "M.İ. isimli şüpheli şahıs sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir." denildi.

HEDEF SERMAYEYİ KAÇIRMAK MI?
Sosyal medyada provokatöre tepki yağdı. Türkiye'ye milyonlarca dolar yatırım yapan iş insanlarının hedef alınmasında asıl amacın sermayeyi kaçırmak olabileceğine dikkat çekildi.