Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan TUSAŞ açıklaması

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan TUSAŞ'a yönelik terör saldırısına ilişkin açıklamalarda bulundu. SAHA EXPO Uluslararası Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı için İstanbul'da bulunan Bakan Güler, "En son terörist ortadan kaldırılıncaya kadar bunların peşini bırakmayacağız, bu yapılanı ve acılarını misliyle çıkaracağız. Bunu herkes görecek." dedi. Fidan ise, "Türkiye'yi hedef alan odaklar ve vekillerinin ülkemiz üzerindeki emellerine ulaşmalarına asla izin vermeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

takvim.com.tr takvim.com.tr
Giriş Tarihi :23 Ekim 2024 , 20:40 Güncelleme Tarihi :23 Ekim 2024 , 20:40
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’dan TUSAŞ açıklaması

İÇİNDEKİLER

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, TUSAŞ'a yönelik terör saldırısına ilişkin, "En son terörist ortadan kaldırılıncaya kadar bunların peşini bırakmayacağız, bu yapılanı ve acılarını misliyle çıkaracağız. Bunu herkes görecek." dedi.

SAHA EXPO Uluslararası Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı için İstanbul'da bulunan Bakan Güler, TUSAŞ'a yönelik terör saldırısına ilişkin açıklama yaptı.

SAHA EXPO Uluslararası Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı için İstanbul'da bulunan Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, TUSAŞ'a yönelik terör saldırısına ilişkin açıklama yaptı. (AA)SAHA EXPO Uluslararası Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı için İstanbul'da bulunan Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, TUSAŞ'a yönelik terör saldırısına ilişkin açıklama yaptı. (AA)

Güler, şunları kaydetti:

"TUSAŞ tesislerimize her zaman yaptıkları gibi alçakça, şerefsizce bir saldırı yaparak milletimizin huzurunu bozmaya çalıştılar. Bu PKK'lı şerefsizlere hak ettikleri cezayı her seferinde veriyoruz fakat bunlar bir türlü akıllanmıyorlar. Her zaman söylediğimi bir daha tekrar ediyorum, en son terörist ortadan kaldırılıncaya kadar bunların peşini bırakmayacağız, bu yapılanı ve acılarını misliyle çıkaracağız. Bunu herkes görecek, hiç merak etmeyin."

TUSAŞ'ın Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki tesislerinde terör saldırısı sonrası patlama ve silah seslerinin duyulması üzerine bölgeye güvenlik güçleri, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. (AA)TUSAŞ'ın Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki tesislerinde terör saldırısı sonrası patlama ve silah seslerinin duyulması üzerine bölgeye güvenlik güçleri, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. (AA)

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Ankara'da, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketine (TUSAŞ) yönelik gerçekleştirilen alçak terör saldırısında şehit olan kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifa diliyorum." ifadelerini kullandı.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’dan TUSAŞ açıklaması

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın paylaşımı (Ekran görüntüsü)Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın paylaşımı (Ekran görüntüsü)

Fidan, Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki TUSAŞ tesislerine yönelik terör saldırısına ilişkin X sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Bakan Fidan açıklamasında şunları kaydetti:

"Ankara'da, TUSAŞ'a yönelik gerçekleştirilen alçak terör saldırısında şehit olan kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifa diliyorum. İçeride ve dışarıda, tüm terör unsurlarıyla ve onları besleyen güçlerle mücadelemizi azimle sürdüreceğiz. Önümüzdeki dönemde de milli savunma yeteneklerimizi güçlendirmeye devam edecek, Türkiye'yi hedef alan odaklar ve vekillerinin ülkemiz üzerindeki emellerine ulaşmalarına asla izin vermeyeceğiz."

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN