Survivor şampiyonu Cemal Can Canseven'in Kahraman klibi alıntı çıktı iddiası olay! Her şey harfi harfine uyuyor

Survivor tarihinin en çok konuşulan sezonu olan Survivor 2020'nin şampiyonu gönüllüler takımından Cemal Can Canseven olmuştu. 25 yaşındaki yarışmacının Survivor sonrası hayatı değişti. Aleyna Tilki'yle İşte Bu Benim Masalım adlı dizide oyunculuk kariyerine ilk adımını atan Cemal Can Canseven sonrasında Mustafa Ceceli destekli ilk şarkısı 'Kahraman'ı çıkardı. Cemal Can Canseven'in ilk şarkısı 'Kahraman' pozitif yorumlar alsa da sosyal medyada klibinin alıntı olduğuna dair pek çok iddi akol geziyor...

Giriş Tarihi 15 Nisan 2021, 15:58 Güncelleme 15 Nisan 2021, 15:58
Survivor şampiyonu Cemal Can Canseven’in Kahraman klibi alıntı çıktı iddiası olay! Her şey harfi harfine uyuyor

İÇİNDEKİLER

Survivor şampiyonu Cemal Can Canseven'in Kahraman klibi alıntı çıktı iddiası olay! Her şey harfi harfine uyuyor... Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven'in ilk şarkısı olma özelliğini taşıyan 'Kahraman'ın klibi hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı. Geçtiğimiz ay piyasaya sürülen Kahraman dinleyicilerden olumlu yorumlar almış klibi milyonlarca kez izlenmişti. Sosyal medyadaki dikkatli gözlere ise klip bir yerlerden tanıdık gelince iddiaların ardı arkası kesilmedi.

Fenomen yarışma "Survivor"ın 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven, yarışmadan sonra en çok parlayan isim oldu.

Eski "Survivor" yarışmacıları Hilmi Cem İntepe, Serkay Tütüncü, Uğur Pektaş gibi oyunculuğu seçen ünlü isim, bunu farklı bir yolla yaptı. Onu entrika ve dram dolu dizilerin jönü olarak değil, bir müzikalin başrolü olarak izledik.

Cemal Can Canseven, genç şarkıcı Aleyna Tilki ile "İşte Bu Benim Masalım" müzikalinin başrolünde oynadı. Aslında bu proje onun için önemli bir sınavdı çünkü müzik yapmak istiyordu. Geçen yaz da ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli'yle birlikte ilk şarkısı için hazırlıklara başlamıştı.

Dizideki zorlu sınavını başarıyla geçen Cemal Can Canseven, ilk şarkısı "Kahraman"ın klibini yayınlanmıştı.

Klip çok sevildi ve daha ilk gününde 1.8 milyon izlendi. Çok olumlu tepkiler alan "Kahraman"ın en sevilen yanı, klibin kahramanının Cemal Can Canseven olmamasıydı. Aldığı tepkilerden çok memnun olan ünlü isim, sevenlerine Instagram'dan teşekkür etti.

Buraya kadar toz pembe bir tablo çizsek de, tüm tepkiler olumlu değildi. Bazı sosyal medya kullanıcıları klibin çalıntı olduğunu iddia etti.

Dikkatli gözler, Cemal Can Canseven'in Kanadalı şarkıcı Shawn Mendes'in "Wonder" klibinden esinlendiğini fark etti.

Klibin bu parçası gerçekten de çok benziyor. Üstelik Cemal Can Canseven'in klibinin Shawn Mendes'in başka kliplerinden parçalar içerdiğini söyleyenler de var.

Klibin bazı sahnelerinin de yine Shawn Mendes'in Stitches klibine benzerliği dikkatlerden kaçmadı.