Usta oyuncu Füsun Günuğur 70 yaşında vefat etti! Melek Baykal’ın satırları yürek yaktı! “Sınıfımızın en güzel kızı...”

Tiyatro ve dizi oyuncusu Füsun Günuğur’dan kahreden haber geldi. Usta oyuncu, 70 yaşında vefat etti. Füsun Günuğur'un vefat haberi ise Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Mustafa Kurt tarafından duyuruldu. Sınıf arkadaşı ve meslektaşı Füsun Günuğur’un ölümüyle sarsılan Melek Baykal da duygu yüklü bir paylaşımda bulundu.

Giriş Tarihi :27 Ağustos 2022 , 19:02 Güncelleme Tarihi :27 Ağustos 2022 , 19:02
Usta oyuncu Füsun Günuğur 70 yaşında vefat etti! Melek Baykal’ın satırları yürek yaktı! Sınıfımızın en güzel kızı...

İÇİNDEKİLER

1975 yılında Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Yüksek Bölümü'nden mezun olan ve aynı yıl Ankara Devlet Tiyatrosu'na katılan Füsun Günuğur, o tarihten bu yana çeşitli oyunlarda rol aldı.

Tiyatro oyunculuğunun yanında, dizi oyunculuğu ve dublaj sanatçılığı da yapan ve geniş bir hayran kitlesine ulaşan Günuğur'dan acı haber geldi.

Usta oyuncu Füsun Günuğur 70 yaşında vefat etti.

Usta oyuncu Füsun Günuğur 70 yaşında vefat etti! Melek Baykal’ın satırları yürek yaktı! Sınıfımızın en güzel kızı...

Günuğur'un Vefat haberi Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'nden Mustafa Kurt tarafından duyuruldu.

Yapılan açıklamada "Türk Tiyatrosunun değerli ismi emekli sanatçılarımızdan Füsun Günuğur'un vefat haberini büyük üzüntü ile öğrenmiş bulunuyorum. Sanatçımıza Allah'tan rahmet; ailesine ve sanat dünyamıza başsağlığı diliyorum" ifadelerine yer verildi.

SATIRLARI YÜREK YAKTI
Acı haberin ardından oyuncu Melek Baykal, sınıf arkadaşı ve meslektaşı Füsun Günuğur için başsağlığı mesajı yayınladı.

Baykal, şu ifadeleri kullandı: "Şaşkınım, çok üzgünüm. Elim varmıyor bir türlü bu paylaşımı yapmaya...Füsun'um canım konsevatuvar sınıf arkadaşım... Çocukluğum, gençliğim nereye gittin ya? Canım neler neler paylaştık seninle acı tatlı... Sınıfımızın en güzel kızı… Of ne diyeyim şimdi ben ne diyeyim? Huzur içinde uyu bir tanem. Faruk'a evlatlarına tüm ailene sabır dilemekten başka bir şey gelmiyor elimden... Seni hiç unutmayacağız... Mekânın cennet olsun Füsun'um"