Kuruluş Osman dizisine yeni karakter! Yalı Çapkını'nın yıldızıydı

Başarılı oyuncu Buçe Buse Kahraman, yeni sezonda ekranlara “Kuruluş Osman” dizisiyle geri dönüyor. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde “Acı Kahve” filmiyle dikkatleri üzerine çeken Kahraman, fenomen dizinin 6. sezonunda Altunay Hatun rolüyle izleyicilerle buluşacak. Keçili Şah Beyliği’nin cesur ve savaşçı bir hatununu canlandıracak olan Kahraman, dizinin yeni sezonunda heyecanı artırmaya hazırlanıyor.

Giriş Tarihi 12 Eylül 2024, 23:19 Güncelleme Tarihi 12 Eylül 2024, 23:21
Kuruluş Osman dizisine yeni karakter! Yalı Çapkını’nın yıldızıydı

İÇİNDEKİLER

"Kuruluş Osman" dizisinin 6. sezonuna sürpriz bir isim katılıyor! Genç ve yetenekli oyuncu Buçe Buse Kahraman, dizide Altunay Hatun karakteriyle yer alacak. At binme ve kılıç kullanmadaki maharetiyle tanınan Altunay Hatun, dizinin yeni sezonda en çok konuşulacak karakterlerinden biri olacak. Kahraman, Paris'te bir kozmetik markasının 30. yıl kutlamalarında da Türk kadınını temsil ederek dikkatleri üzerine çekmeye devam edecek.

BUÇE BUSE KAHRAMAN "KURULUŞ OSMAN" DİZİSİNE KATILDI: ALTUNAY HATUN ROLÜNDE İZLEYİCİ KARŞISINA ÇIKACAK

Geçtiğimiz gün ortaya çıkan kulis bilgilerine göre oyuncu Buçe Buse Kahraman, yeni sezonda yer alacağı diziyi seçti. Kahraman, fenomen dizi "Kuruluş Osman"ın 6. sezonunda Altunay Hatun rolüyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

KURULUŞ OSMAN'IN YENİ KARAKTERİ: ALTUNAY HATUN

Uzun zamandır yeni projeler için teklifleri değerlendiren Buçe Buse Kahraman, 6. sezon hazırlıklarına başlayan "Kuruluş Osman" dizisiyle anlaşma sağladı.

Güzel oyuncu, dizide Keçili Şah Beyliği'nin cesur ve yetenekli bir hatunu olan Altunay Hatun karakterini canlandıracak. At binme ve kılıç kullanma konusundaki ustalığıyla tanınan bu karakter, seyircilere heyecan dolu anlar yaşatacak.

PARİS'TE TÜRK KADININI TEMSİL EDECEK

Buçe Buse Kahraman "Kuruluş Osman"ın çekimleri öncesinde Paris'e giderek dünyaca ünlü bir kozmetik markasının 30. yıl kutlamalarında Türk kadınını temsil edecek. Bu etkinlik, Kahraman'ın uluslararası platformda da dikkat çekmesini sağlayacak.