İnci Taneleri 2. sezon 2. fragmanı: Dilber Azem'e yardım edecek! Piraye'nin aşkı...

Yeni sezonla birlikte dizideki en büyük gizemlerden biri olan İnci Taneleri kitabının içinde yazanlar yavaş yavaş gün yüzüne çıkacak. Tanıtımda Azem’in hapishaneye dönme sebebiyle ilgili birçok detay verilse de dizinin gidişatı konusunda hala soru işaretleri mevcut. İkinci sezonda karakterlerin geçmişleriyle yüzleşmesi ve sırların açığa çıkması bekleniyor. İşte merak edilen gelişmeler...

takvim.com.tr takvim.com.tr
Giriş Tarihi :24 Eylül 2024 , 07:31 Güncelleme Tarihi :24 Eylül 2024 , 07:31
İnci Taneleri 2. sezon 2. fragmanı: Dilber Azem’e yardım edecek! Piraye’nin aşkı...

İÇİNDEKİLER

İnci Taneleri dizisi yeni sezonuna sayılı günler kala izleyicilere büyük bir sürpriz yaşattı. 18. bölüm öncesinde dizinin tanıtımı yayınlandı ancak beklenmedik bir gelişme herkesi şaşkına çevirdi. Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç, Yasemin Baştan ve Sera Kutlubey gibi dev isimlerin bir arada yer aldığı yapım, kadrosuna iki yeni oyuncu daha ekleyerek izleyicinin merakını daha da artırdı.

İkinci Sezon Fragmanı Yayınlandı! Azem'in Akıbeti Belli Oluyor

Geçtiğimiz sezonun konuşulan projelerinden biri olan İnci Taneleri, yeni sezonun ilk tanıtımıyla sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Yılmaz Erdoğan'ın kaleme aldığı ve başrolünde yer aldığı dizinin fragmanında, Azem karakterinin neden tekrar hapishaneye döndüğü merak konusu olurken dizide önemli olaylara ışık tutan "İnci Taneleri" kitabının da sırrı açığa çıkacak.

İnci Taneleri 2. sezon 2. fragmanı: Dilber Azem’e yardım edecek! Piraye’nin aşkı...

Fragman yayınlanır yayınlanmaz dizinin takipçileri sosyal medya platformlarında teori üretmeye başladı.

Dilber'in Azem'e bu süreçte yardım edeceği konuşuluyor. Bu sebeple Dilber ve Azem'in yeniden birlikte olacağı de teoriler arasında.

Bestemsu Özdemir ve Aytek Şayan Kadroya Katıldı

Yeni sezonun başlamasına kısa bir süre kala İnci Taneleri dizisinin kadrosuna iki önemli isim daha eklendi. Son olarak Bestemsu Özdemir ve Aytek Şayan gibi oyuncuların kadroya dahil olduğu açıklandı.

Bestemsu ÖzdemirBestemsu Özdemir

Özellikle Bestemsu Özdemir'in diziye katılması, sosyal medyada büyük ilgi uyandırırken oyuncunun hangi karakteri canlandıracağı ise sır gibi saklanıyor. Bu gelişme yeni sezonda olayların çok daha karmaşık bir hale geleceğinin sinyallerini veriyor.

Aytek ŞayanAytek Şayan

İnci Taneleri'nin Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

Dizinin yeni sezon tanıtımı ekrana geldi ancak resmi olarak yayın tarihi açıklanmadı. İnci Taneleri dizisinin Ekim ayı başında dizi severlerin karşısına çıkması bekleniyor.