Hacı Sabancı'nın avukatlarından DNA açıklaması: Test yapılmadı

F.D. adlı kadın “Hacı Sabancı’dan oğlum var” dedi. DNA testi istediğini söyledi. Sabancı’nın avukatları ise mahkemeye bir dilekçe verip DNA testinin reddedilmesini istedi. Sabancı'nın avukatları gerekçe olarak, "Vücut bütünlüğünün bozulması hak ihlaline girer." dedi.

Giriş Tarihi :27 Eylül 2024 , 06:58 Güncelleme Tarihi :27 Eylül 2024 , 07:20
Hacı Sabancı’nın avukatlarından DNA açıklaması: Test yapılmadı

İÇİNDEKİLER

Sabancı Ailesi'nin genç veliahtı Hacı Sabancı, film gibi bir babalık davasıyla gündemin zirvesine yerleşti. F.D., adlı kadın Sabancı'dan Uzay adında bir oğlu olduğunu söyledi. İddiaya göre Sabancı ile F.D., 2010'da sosyal medyadan tanışıp 2019'a kadar sık sık bir araya geldi. F.D., evlenip Belçika'ya gitti ama evliliği bitti. F.D, en son 21 Mayıs 2020'de Sabancı ile birlikte olduğunu ve 9 ay sonra Uzay'ın doğduğunu söyledi. F.D. babalık davası açıp Sabancı'dan test istedi.

3 yaşındaki oğlu çocuğunun babasının Hacı Sabancı olduğunu iddia eden Fatma D. (Takvim.com.tr fotoğraf servisi)3 yaşındaki oğlu çocuğunun babasının Hacı Sabancı olduğunu iddia eden Fatma D. (Takvim.com.tr fotoğraf servisi)

DNA TESTİ YAPILMADI
Sabancı, İstanbul 16. Aile Mahkemesi'ne bir dilekçe verdi. Sabancı ve F.D arasında bedel karşılığı cinsel ilişki olduğu belirtildi. Görüşmelerin otellerde gerçekleştiği ve bunun ilişkinin ne olduğunu gösterdiği kaydedildi.

Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı Sabancı (Sosyal medya/Takvim.com.tr fotoğraf servisi)Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı Sabancı (Sosyal medya/Takvim.com.tr fotoğraf servisi)

Sabancı'nın baba olduğuna dair bir emarenin olmadığı vurgulanırken F.D'nin evli olduğu süreçte de Sabancı ile beraber olmaya devam ettiği belirtildi. Çocuğun babasının 3. kişiler olabileceği kaydedildi. Sabancı Ailesi'nin avukatları F.D.'nin DNA testi talebinin de reddi istendi.

SABANCI'NIN AVUKATLARI AÇIKLADI: DNA TESTİ YAPILMADI
Sabancı'nın avukatları, vücut bütünlüğünün bozulmasının hak ihlaline neden olabileceğini savundu. Sabancı'ya DNA testi yapılmadı.

Hacı Sabancı (Takvim.com.tr fotoğraf servisi)Hacı Sabancı (Takvim.com.tr fotoğraf servisi)

DNA İDDİASI DOĞRU DEĞİL
Avukat Yunus Egemenoğlu, "Müvekkilim Hacı Sabancı için DNA testi yapıldığı gibi ileri sürülen iddialar doğru olmayıp, mahkemenin bu DNA testi yapılması yönünde tesis ettiği bir kararı dahi yoktur" dedi.

Hacı Sabancı (Takvim.com.tr fotoğraf servisi)Hacı Sabancı (Takvim.com.tr fotoğraf servisi)

DURUŞMA TARİHİ BELLİ OLDU
Hacı Sabancı, F.D. tarafından yapılan iddialar karşısında "Bu iftira. Söz konusu şahıs hukuk önünde hesap verecek" diye konuştu. İkili arasındaki davanın ilk duruşma tarihi belli oldu. Odatv'nin edindiği bilgilere göre babalık davası Aralık 2024'te görülecek.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN