Nergis Kumbasar'ın inanılmaz değişimi: 2 haftada 4,5 cm inceldi

Ünlü oyuncu Nergis Kumbasar, son dönemde verdiği kilolar ve fit görünümüyle dikkatleri üzerine çekti. Bir süredir ekranlardan uzak olan Kumbasar, 2024 Mart ayında başladığı sıkı bir diyet ve incelme programıyla yaz aylarına formda girmek için adım attı. İki haftalık süreçteki değişimini sosyal medya hesabında paylaşan oyuncu, takipçileri tarafından büyük beğeni topladı ve ilgi odağı oldu.

takvim.com.tr takvim.com.tr
Giriş Tarihi :14 Ekim 2024 , 22:59 Güncelleme Tarihi :14 Ekim 2024 , 22:59
Nergis Kumbasar’ın inanılmaz değişimi: 2 haftada 4,5 cm inceldi

İÇİNDEKİLER

Ünlü oyuncu Nergis Kumbasar verdiği kilolarla ve fit görünümüyle gündemde. Ekranlardan bir süredir uzak kalan Kumbasar, yaz aylarına formda bir şekilde girmek için diyet ve sıkı bir incelme programına başladı. 2024 Mart ayında yaptığı paylaşımla iki haftalık süreçte yaşadığı değişimi takipçileriyle paylaşarak büyük ilgi gördü.

Fotoğraflar: InstagramFotoğraflar: Instagram

Kumbasar'ın Diyet Kampı Serüveni

Bir dönem Mehmet Ali Erbil ile evli olan ve uzun süre televizyon dizilerindeki başarılı oyunculuğuyla tanınan Nergis Kumbasar, ekranlardan uzak bir yaşam sürse de hayranlarıyla sosyal medya üzerinden bağlantıda kalmayı sürdürüyor. Son olarak verdiği kilolarla gündeme gelen ünlü oyuncu, yaz sezonuna hazırlık olarak sıkı bir diyet kampına girdiğini açıkladı. Kumbasar geçtiğimiz mart ayında özellikle vücut formunu korumak ve fazla kilolarından kurtulmak için profesyonel destek aldığını belirtti.

Nergisi Kumbasar ve Mehme Ali ErbilNergisi Kumbasar ve Mehme Ali Erbil

Diyet ve incelme programı süresince sağlıklı beslenmeye dikkat eden oyuncu, günlük su tüketimine de özen gösterdiğini vurguladı. Su tüketiminin kilo verme sürecinde ne kadar önemli olduğuna değinen Kumbasar, bu detayı asla ihmal etmediğini belirtti. Sağlıklı bir diyet programı ve düzenli su içmenin yanı sıra spor yapmayı da ihmal etmedi.

Nergis Kumbasar’ın inanılmaz değişimi: 2 haftada 4,5 cm inceldi

İki Haftada 4,5 cm İnceldi

Ünlü oyuncu Nergis Kumbasar, yaklaşık iki hafta önce başladığı bu sıkı programla toplamda 4,5 cm inceldiğini açıkladı. Diyet programının yanında özel bir incelme programına da dahil olan Kumbasar, bu süreçte 3 cm daha zayıflayarak önemli bir değişim yaşadı. Fit bir görünüme kavuşma hedefiyle çıktığı bu yolda büyük bir motivasyonla ilerleyen oyuncu, bu değişimi sosyal medya hesabında paylaşarak takipçileriyle deneyimlerini aktardı.

Nergis Kumbasar gençliğiNergis Kumbasar gençliği

2 HAFTADA 5 CM İNCELME GARANTİLİ PROGRAM

🥗 Sabah: 1 dilim tam buğday ekmeği, haşlanmış yumurta ve yeşillik 🥚
💧 Ara öğün: 1 avuç badem + bol su
🍗 Öğle: Izgara tavuk veya balık, bol salata 🥗
🥑 Ara öğün: Yoğurt ve chia tohumu
🥦 Akşam: Izgara sebze veya çorba 🍲

🏋️‍♀️ Günlük egzersiz: 30 dakika tempolu yürüyüş + karın egzersizleri
💧 Su tüketimi: Günde 2-3 litre su 💦
🛌 Dinlenme: Günde 7-8 saat uyku 😴

Bu program genel bilgilendirme amaçlıdır ve herkesin vücut yapısı, sağlık durumu farklıdır. Diyet veya egzersiz programlarına başlamadan önce mutlaka bir sağlık uzmanına veya diyetisyene danışmalısınız. Özellikle sağlık sorunları olan kişilerin bu tür programları uygularken dikkatli olmaları ve vücutlarının verdiği sinyalleri dinlemeleri çok önemlidir. Sağlıklı ve sürdürülebilir kilo kaybı için sabırlı olmak gerektiğini unutmayın.