Ünlü şarkıcı boşandı

takvim.com.tr takvim.com.tr
Giriş Tarihi :26 Şubat 2018 , 00:00 Güncelleme Tarihi :26 Şubat 2018 , 10:45
Ünlü şarkıcı boşandı

İÇİNDEKİLER

Son zamanlarda ünlü isimlerin boşanma haberlerine bir yenisi daha eklendi. Temmuz 2016'da evlenen Kalben ve Berkant Ali İncesaraç boşandı.

Son dönemin en çok dinlenen sanatçıları arasında olan Kalben, 1.5 yıl evli kaldığı Berkant Ali İncesaraç'tan boşandı.

Kalben, 1.5 yıl evli kaldığı Berkant Ali İnesaraç için daha önce şöyle demişti: "Tanıştık ve ilk ayın sonunda birlikte çalışıyorduk. Aşık olduk. Çok garip bir buluşmaydı ve sonra hiç ayrılmadık. Birbirimizi ve müziğimizi seviyoruz."

Ünlü şarkıcı boşandı

Kalben ile İncesaraç'ın şiddetli geçimsizlik gerçekçesiyle ayrıldığı öğrenildi.

32 yaşındaki Kalben verdiği bir röportajda ise evliliği hakkında şöyle konuşmuştu: "Ali'yle ikinci yılımızın sonunda evlendik. Ben hayatını birleştirmek için bir insanı öyle yıllarca tanımak gerektiğine inanmıyorum."

"Birbirini seven herkesin özgürce evlenebilmesinden yanayım. Biz tanıştığımızdan beri birlikte müzik yapıyoruz, birlikte yaşıyoruz. Birlikte albüm yaptık, birlikte şarkı söylüyoruz. Evlilik harika gidiyor yani."

"Her gün bir şeyleri birlikte göğüslüyoruz. Bunlar kimi zaman hiç bilmediğimiz bir yerde insanların ölmesi, kimi zaman bir fatura, kimi zaman 'Anne-babamıza nasıl yardımcı olabiliriz?' ya da 'Küçük kardeşimizi nasıl dil kursuna gönderebiliriz?' gibi herkesin her gün yaşadığı dertler"