Bahar dizisinde büyük olay! Demet Evgar set çalışanına küfür mü etti? Kapris, ağlama, geç kalma...

Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Hatice Aslan, Ecem Özkaya gibi isimleri bir araya getiren dizi Bahar izleyicilerini ekrana kilitlemeye devam ediyor. Son olarak dizinin setinde ortaya atılan iddia adeta bomba etkisi yarattı. Ortaya çıkan söylentilere göre Evgar, set çalışanına küfür etmiş. İşte detaylar...

Giriş Tarihi :30 Mayıs 2024 , 07:01 Güncelleme Tarihi :30 Mayıs 2024 , 07:03
Bahar dizisinde büyük olay! Demet Evgar set çalışanına küfür mü etti? Kapris, ağlama, geç kalma...

İÇİNDEKİLER

Bahar dizisinde Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya gibi isimlerle ekran karşısına geçen Demet Evgar, performansı büyük beğeni toplamaya devam ediyor.

Her bölüm sonrası gündem olan dizide şoke eden bir iddia magazin gündemini derinden salladı.

Ünlü oyuncu Demet Evgar'ın oynadığı dizinin setinde olay çıkardığı iddia edildi.

Bir sosyal medya kullanıcısı X'te yaptığı paylaşımda, "Demet Evgar sette herkesi bezdirmiş, geç gelmeler, kaprisler, ağlamalar... Küfür ve hakaret ettiği asistan kızla bu olayı ilk değilmiş ama bu sefer yanlarında 3. bir kişi de varmış ve bu olaya şahitlik etmiş. Demet önceden bunu inkar ediyormuş" diye yazdı.

Başka bir iddiaya göre de; Demet Evgar'ın küfürlü konuşması sonrasında dizinin yönetmeninin seti paydos ettiği ve Evgar'ın asistandan özür dilemediği takdirde ise sete geri dönmeyeceklerini ve bu durum karşısında Evgar'ın ağlayarak af dilediği belirtildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN