Kuzeni yaş gününde toprağa verildi! İlayda Alişan'ın Gülşah Çomoğlu paylaşımı yürekleri deldi: "Ölmeden bir arada olduğum tek doğum günüm"

İlayda Alişan, kuzeni Gülşah Çomoğlu’nu kanserden kaybetti. Yaş gününde toprağa verdi. Mesajı ile herkesi ağlattı: Seni çok seviyorum boncuğum. Işıklar içinde uyu.

takvim.com.tr takvim.com.tr
Giriş Tarihi :01 Haziran 2024 , 07:01 Güncelleme Tarihi :01 Haziran 2024 , 07:01
Kuzeni yaş gününde toprağa verildi! İlayda Alişan’ın Gülşah Çomoğlu paylaşımı yürekleri deldi: Ölmeden bir arada olduğum tek doğum günüm

İÇİNDEKİLER

Ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu (38), 2 yıl önce kansere yakalandı. Ancak tedavilere rağmen dün kurtarılamadı. Unutma Beni, Yüksek Sosyete, Kasaba Doktoru'nun da aralarında yer aldığı birçok dizide rol alan Çomoğlu'nun ölümü, başta eşi Gökhan Günal olmak üzere sanat camiasını derinden sarstı.

2 yıl önce kızı Pera'yı kucağına alan Gülşah Çomoğlu gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. Bu acı ünlü oyuncu İlayda Alişan'ı da sarstı. Çünkü Çomoğlu, Alişan'ın kuzeni çıktı. İlayda, Gülşah Çomoğlu için duygusal bir paylaşım yaptı.

Doğum gününde toprağa verilen Çomoğlu'nun 33 yaşındaki yaş gününden video paylaşan Alişan şu ifadeleri kullandı:

Kuzeni yaş gününde toprağa verildi! İlayda Alişan’ın Gülşah Çomoğlu paylaşımı yürekleri deldi: Ölmeden bir arada olduğum tek doğum günüm

Tam bugün iyi ki doğdun, melek oldun. Ve biz yine bugün bütün sevdiklerin bir aradaydık. Seni çok seviyorum boncuğum ışıklar içinde uyu.



SON KUTLAMA OLDU
İlayda Alişan kuzeni Gülşah Çomoğlu'nun son doğum günü partisini paylaşıp ona veda etti...



AYNI ACIYI YAŞADI
İlayda Alişan, kuzenini kanserden kaybetti. Annesi de o henüz 9 yaşındayken kanserden ölmüştü.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN