Berrak Tüzünataç, Didem Soydan, Edis ve Umut Eker'den sahilde utanç verici hareketler! Maddi durumu olmayan insanlarla alay ettiler

Oyuncu Berrak Tüzünataç, Didem Soydan, Edis ve Umut Eker, Bodrum’a tatile gitti. Gürültüleri ile etraftakileri rahatsız etti. İddiaya göre herkese de bir lakap takıp dalga geçti. Maddi durumu iyi olmayan vatandaşlarla ise "Muhtaç" deyip alay etti.

Giriş Tarihi 02 Eylül 2024, 07:00 Güncelleme Tarihi 02 Eylül 2024, 07:00
Berrak Tüzünataç, Didem Soydan, Edis ve Umut Eker’den sahilde utanç verici hareketler! Maddi durumu olmayan insanlarla alay ettiler

İÇİNDEKİLER

Yaz bitti. Sonbaharın ilk günleri geldi. Ancak magazin dünyası, tatili bitirmedi. Kimisi Marmaris'te, kimisi Bodrum'da tatildeydi. Onlar arasında bulunan bir grup ünlü arkadaşın tatili ise ortamı gerdi.

Berrak TüzünataçBerrak Tüzünataç

İddiaya göre Umut Eker, Berrak Tüzünataç, Edis ve Didem Soydan, Bodrum'un Cennet Koyu'na gitti. Bir otele yerleşti. Ama gürültülü tatilleri hem yerli hem yabancı rahatsız etti. Yüksek sesle konuşan, bağıran, çağıran ve kahkaha atan ekip tepki çekti.

Berrak Tüzünataç, Didem Soydan, Edis ve Umut Eker'Berrak Tüzünataç, Didem Soydan, Edis ve Umut Eker'

İddiaya göre, otelde konaklayanlar Umut Eker, Berrak Tüzünataç, Edis ve Didem Soydan'a tepki gösterdi. "Biz buraya tatil yapmaya, kafa dinlemeye geldik. Sizin gürültünüzü çekmek istemiyoruz" dedi.

Umut EkerUmut Eker

Hatta otel yönetimine şikayet etti. Ancak iddiaya göre skandal bununla sınırlı değildi. Üçlünün herkese lakap taktığı ve dalga geçtiği öne sürüldü. Maddi durumu iyi olmayan insanları bile alaya aldı.

Didem SoydanDidem Soydan

İddiaya göre Umut Eker, Berrak Tüzünataç, Edis ve Didem Soydan durumu iyi olmayan vatandaşlara "Muhtaç" diye lakap taktı. Alaya aldı. Buna da tanıklık eden tatilciler hepsini ayıpladı. Hatta konuşulanlara şahit olan bazı tatilciler, yerinden kalkarak beach'i terk etti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN