İzmir’de sakin bir hayat süren Gizem Karaca İstanbul'dan vazgeçemiyor!

İstanbul’dan tasını tarağını toplayıp İzmir’de sakin bir hayat süren Gizem Karaca, “Kargaşa ve kaosu özlüyorum. İki ayda bir İstanbul’a geliyorum” dedi.

Giriş Tarihi 13 Eylül 2024, 07:02 Güncelleme Tarihi 13 Eylül 2024, 07:03
İzmir’de sakin bir hayat süren Gizem Karaca İstanbul’dan vazgeçemiyor!

İÇİNDEKİLER

Beyoğlu'nda bir otelde gerçekleşen Miss Turkey 2024'ün finalinde jüri üyesi olarak yerini alan Gizem Karaca 13 yıl önce aynı yarışmada kendisinin de aynı heyecanı yaşadığını söyledi.

"Miss Turkey deyince aklıma 2011'deki 17 yaşındaki Gizem geliyor" diyen Karaca, yarışmanın kendisine kattıklarından şu sözleriyle dile getirdi:

Gizem KaracaGizem Karaca

"O kadar zaman geçmiş aradan şimdi jüri koltuğunda oturmak büyük keyif. Onların günlerdir ne kadar meraklandıklarını ve heyecanlandıklarını biliyorum. Bu yarışma bana güzel kapılar açtı, bu yolun başlangıcı oldu."

Gizem Karaca, İzmir’de sakin bir hayat sürüyorGizem Karaca, İzmir’de sakin bir hayat sürüyor

"İZOLE YAŞIYORUM"
Yaşadığı İzmir'i kendisi için bir kaçış noktası olarak gördüğünü, İstanbul'un kaosundan ise uzak duramadığını ifade eden Karaca, köy hayatı yaşadığı haberleriyle ilgili "Ben İstanbul'u bırakıp İzmir'e taşınmış ve orada köy hayatı yaşıyor değilim.

Gizem KaracaGizem Karaca

Projem olduğunda İstanbul'da, olmadığında İzmir'deyim, orada tatlı hayatım var, şehir hayatından uzak, izole yaşamımız var. Ancak iki ayda bir bu kargaşa ve kaosu özleyip İstanbul'a geri koşuyorum. İzmir ise dinlenmek için mükemmel kaçış yeri oluyor" diye konuştu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN