Nicolas Pepe Trabzonspor'da: Fırtına transferi gece yarısı açıkladı!

Son dakika transfer haberleri! Trabzonspor, Beşiktaş'ın da gündeminde yer aldığı ifade edilen Nicolas Pepe ile anlaşma sağladı. Pepe, imza için gece yarısı özel uçakla Türkiye'ye geldi. Yıldız futbolcu 2019 yazında 80 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Lille'den Arsenal'a transfer olmuştu. Pepe, uçaktan yaptığı ilk açıklamada, "Merhaba Trabzonspor taraftarı, bu kulübe katıldığım için çok mutluyum. Tekrar şampiyon olmak istiyorum. Haydi Trabzon, yakında görüşürüz. Bize her yer Trabzon." dedi.

Giriş Tarihi 08 Eylül 2023, 06:37 Güncelleme Tarihi 08 Eylül 2023, 08:17
Nicolas Pepe Trabzonspor’da: Fırtına transferi gece yarısı açıkladı!

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor, büyük transfer bombasını gece yarısı açıkladı.

NİCOLAS PEPE TRABZONSPOR'DA! | VİDEO İZLE



Fırtına, Beşiktaş'ın da gündeminde yer aldığı ifade edilen Nicolas Pepe'yi imza için Türkiye'ye getirdi.

PEPE GELİYOR PAYLAŞIMI
Sosyal medyada hesabından Pepe'nin görüntülerini paylaşan Trabzonspor resmi hesabı, "Bordo-Mavi formasıyla Nicolas Pepe geliyor" ifadelerine yer verdi.

Fildişi Sahilli yıldızın özel uçakla İstanbul'a iniş yaptığı öğrenildi.

Bordo-mavililerin 28 yaşındaki futbolcunun sağlık kontrollerinin ardından resmi imzayı attırması bekleniyor.

BİZE HER YER TRABZON
İki kulübün anlaşmaya varmasının ardından yola çıkan Nicolas Pepe, uçaktan yaptığı ilk açıklamada şu sözleri kullandı:

Merhaba Trabzonspor taraftarı, bu kulübe katıldığım için çok mutluyum. Başka takımlardan birçok teklifler aldım ancak bu sezon şampiyonluk yaşamak için büyük bir Türk kulübüne gelmek istedim. Bu sezon sizinle birlikte birçok başarı kazanmak istiyorum. Sizinle birlikte olmaktan çok mutluyum. Tekrar şampiyon olmak istiyorum. Haydi Trabzon, yakında görüşürüz. Bize her yer Trabzon.

PEPE KİMDİR?
Futbola 2012 yılında Fransa'nın Stade Poivetin takımının altyapısında başlayan Pepe, gösterdiği üstün performansın ardından Angers'e transfer oldu.

2017 yılında 18 milyon euro bonservis bedeliyle Lille'e imza atan futbolcu iki yıl sonra 80 milyon euroya Arsenal'e transfer olduğunda tüm dünyanın dikkatini çekti. 28 yaşındaki Fildişi Sahilli futbolcu, Arsenal kariyerinde 112 maça çıktı. Yıldız isim bu karşılaşmalarda 27 gol atarken 21 de asist yapma başarısı gösterdi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN