Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un istediği teknik direktörü TAKVİM açıklıyor! İsmail Kartal'ın yerine...

Teknik adam konusunda tek yetkili olan Branco’nun Porto ile yol ayrılında olan vatandaşı Sergio Conceiçao ile masaya oturduğu öğrenildi. Başarılı hocaya Avrupa’dan çok sayıda teklif olduğu ve kısa süre içinde kararını vereceği belirlendi.

Giriş Tarihi 31 Mayıs 2024, 07:02 Güncelleme Tarihi 31 Mayıs 2024, 07:02
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un istediği teknik direktörü TAKVİM açıklıyor! İsmail Kartal’ın yerine...

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de tarihi seçim yaklaşırken başkan adaylarının teknik direktör çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Aziz YıldırımAziz Yıldırım

Aziz Yıldırım'ın Jose Mourinho ile anlaştığını açıklamasının ardından gözler mevcut başkan Ali Koç'a çevrilmiş durumda.

 Sergio Conceiçao Sergio Conceiçao

2017'DEN BERI PORTO'DA
Önceki gün yaptığı açıklamada önümüzdeki cuma günü teknik direktör konusunda net bir açıklama yapacaklarını duyuran Ali Koç'un gönlünde yatan ismi TAKVİM açıklıyor. Sportif direktör Mario Branco'nun şu an Porto'nun başında olan Sergio Conceiçao ile masaya oturduğu öğrenildi.

De Zerbi De Zerbi

DE ZERBI, PORTO YOLUNDA
Porto'da
başkanlık koltuğuna Andre Villas Boas'ın oturmasının ardından 2017 yılından bu yana başında bulunduğu Portekiz kulübünden ayrılığı gündeme gelen 49 yaşındaki teknik adamın durumu belirsizliğini konuyor. Ülke basınına göre Porto, Brighton'ı çalıştıran De Zerbi ile anlaşacak ve kısa süre içinde Conceiçao ile yollar ayrılacak.

Mario BrancoMario Branco

YÜZ YÜZE GÖRÜŞÜLDÜ
Mario Branco'nun vatandaşı olan başarılı hoca ile iki kez yüz yüze görüştüğü ve önemli bir mesafe kat etildiği belirlendi. Çok sayıda Avrupa ve Körfez kulübünün listesinde olan Sergio Conceiçao'nun kesin kararını kısa süre içinde vermesi bekleniyor. Porto'da 3 lig şampiyonluğu, 4 Portekiz Kupası ve 3 de Portekiz Süper Kupası kazanan Conceiçao'nun 2028'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Sergio ConceiçaoSergio Conceiçao

ORTALAMASI 2.30 OLDU
2017 yılında başına geçtiği Porto'da çok başarılı bir performans sergileyen Sergio Conceiçao, 2.30 puan ortalaması yakaladı. Portekizli hoca 377 maçta 272 galibiyet elde ederken 50 beraberlik ve 50 mağlubiyet yaşadı. Porto bu süreçte 822 gol atarken, 327 gol yedi.

Stefano PioliStefano Pioli

PIOLI'DEN HABERLER İYİ DEĞİL
Mevcut yönetimin teknik direktör adayları arasında olan Stefano Pioli konusunda gelen bilgiler olumlu değil. Milan'dan ayrıldıktan sonra birçok takımla görüşmelerini sürdüren tecrübeli hocanın kariyerinin bu döneminde Türkiye'ye gelmeye hiç sıcak bakmadığı öğrenildi. Pioli özellikle İtalyan kulüpleriyle görüşüyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN