Trabzonspor Anthony Nwakaeme'yle sözleşme imzalayıp maliyetini açıkladı! İşte alacağı yıllık ücret

Yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Trabzonspor, eski oyuncusu Anthony Nwakaeme'yi öğle saatlerinde Trabzon'a getirdi. Sağlık kontrollerinden geçen Nijeryalı oyuncu 2 yıllık kontrat imzaladı. Ayrıca maliyeti de belli oldu. İşte KAP'a bildirilen ücret ve kontrat süresi...

Giriş Tarihi 30 Haziran 2024, 21:25 Güncelleme 30 Haziran 2024, 23:06
Trabzonspor Anthony Nwakaeme’yle sözleşme imzalayıp maliyetini açıkladı! İşte alacağı yıllık ücret

İÇİNDEKİLER

Daha önce 4 sezon formasını giydiği Anthony Nwakaeme ile yeniden anlaşan Trabzonspor, yıldız oyuncuyla yeniden anlaşma sağlandığını duyurmuştu. Bordo mavililer bugün şehre getirdiği kanat forvetin maliyetini ve sözleşme detaylarını açıklayarak kontrat süresini de 2 yıl olarak belirlendiğini deklare etti.

1 MİLYON 75 BİN EURO GARANTİ ÜCRET ALACAK

Trabzonspor yeniden anlaşmaya vardığı Anthony Nwakaeme'ye yıllık maaş olarak 1 milyon 575 bin euro ve imza parası da 500 bin euro ödeneceğini duyurarak; "Kamuoyuna Duyuru Serbest statüde yer alan profesyonel futbolcu Anthony Nnaduzor Nwakaeme ile 2 yıllık anlaşma sağlanmıştır." açıklamasında bulundu.

"TARAFTARI ÖZLEDİM"

Bugün şehre gelerek havalimanında kendisini bekleyen çok sayıda taraftarın karşısına çıkan Nijeryalı oyuncu açıklamalarda bulundu. Nwakaeme şunları söyledi;

"Taraftarların ilgisine karşılık vermeyi umuyorum. Beni nasıl takip ettiklerini biliyorum, bu harika bir durum. Hepsine tek tek teşekkür ediyorum.

Instagram'a video attığımızda henüz anlaşmamız tamamlanmamıştı ama anlaşacağımızı biliyordum. Nevzat Bey'e ve başkanımıza teşekkür ederim. Taraftarlarımızı çok özledim, kutlamaları çok özledim.

Onuachu ile konuştum. Burada ne kadar mutlu olduğunu bana söyledi. Ancak şu anki durumuyla ilgili bir bilgim yok açıkçası."

SÖZLEŞME İMZALADI

Trabzonspor'da yeni transfer Anthony Nwakaeme sözleşme imzaladı.Nijeryalı yıldız, "Bugün çok mutluyum. Çünkü bugün 2 yıllık bir aradan sonra tekrar Trabzon'da Trabzonspor'dayım. Bir ayrılık yaşandı fakat taraftarlarımız sanki ben hiç ayrılmamışım gibi, sanki burada oynamaya devam ediyormuşum gibi sosyal medya o sevginin hiç bitmediğini bana hissettirdiler. Hayatta neler olacağını bilemezsiniz gelecekte neler olacağını öngöremezsiniz belki ama ben şu an buradayım. Ve burada olduğum için çok mutluyum. Bu transferde emeği geçen herkese tek tek teşekkür ediyorum. Burası benim alışık olduğum yer. Burası benim bildiğim yer. Çünkü bu kulübün nasıl bir kulüp olduğunu biliyorum. Bu kulüp her zaman, oynadığı her maçı kazanmak isteyen bir kulüp. Taraftarlarımızın da bu yönde isteği olduğunu biliyorum ben de her zaman elimden geleni yapacağım" dedi.

TARAFTARA ÖVGÜ VE DETEK ÇAĞRISI

İmza töreninde konuşan Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Kaya, bugünün sevenlerin kavuşma günü olduğuna vurgu yaparak, "Öncelikle Trabzonspor'a hayırlı olsun. Nwakaeme bizim çok değerli bir futbolcumuzdu. Tekrar bu kulübe kazandırdığımız için mutluyuz. Bu transfer için de öncelikle Başkanımız Ertuğrul Doğan, Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı ve yönetici arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Değerli Trabzonspor taraftarına teşekkür ediyorum. Çünkü onlar Nwakaeme'yi çok seviyordu, Nwakaeme de onları çok seviyordu. Bugün sevenlerin kavuşma günü oldu. Nwakaeme gibi değerli bir oyuncuyu tekrar Trabzonspor'a kazandırdığımız için çok mutluyuz. Ayrıca taraftarlarımıza da bir çağrıda bulunmak istiyorum. Başlattığımız forma kampanyasına katılarak kulübümüze destek olmalarını rica ediyoruz. Onların desteği bizim için çok önemli" ifadelerini kullandı.

Nwakaeme gelecek sezon daha önce terlettiği 9 numaralı formayı giyecek.