Fenerbahçe'de Wesley gelişmesi! Müjdeyi verdiler

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Geleceğe yatırım yapmak isteyen sarı lacivertliler gündemine Corinthians'ın yıldız adayı Wesley'yi almıştı. Brezilya'dan gelen haberlere göre Kanarya, transferde ilerleme kaydetti. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 22 Temmuz 2024, 16:34 Güncelleme Tarihi 22 Temmuz 2024, 16:34
Fenerbahçe’de Wesley gelişmesi! Müjdeyi verdiler

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Geleceğe yatırım yapmak isteyen sarı lacivertliler gündemine Corinthians'ın yıldız adayı Wesley'yi almıştıGeleceğe yatırım yapmak isteyen sarı lacivertliler gündemine Corinthians'ın yıldız adayı Wesley'yi almıştı

Sarı-lacivertliler için bir süre önce gündeme gelen Wesley konusunda yeni bir gelişme yaşandı.

Genç futbolcu Brezilya milli takımı havuzunda da yer alıyor.Genç futbolcu Brezilya milli takımı havuzunda da yer alıyor.
Brezilya'dan Marco Bello'nun haberine göre, Fenerbahçe ve Corinthians arasında transfer için yapılan görüşmelerde ilerleme kaydedildiği belirtildi.

Wesley için konuşulan bonservis bedeli 20 milyon euro.Wesley için konuşulan bonservis bedeli 20 milyon euro.

Brezilya basınında daha önce yer alan haberlerde Fenerbahçe'nin bu transfer için 18 milyon euro'yu gözden çıkardığı öne sürülmüştü.

Fenerbahçe'nin Avrupa devlerine oyuncu göndermesi, Wesley'nin tercihinde önemli rol oynayacak.Fenerbahçe'nin Avrupa devlerine oyuncu göndermesi, Wesley'nin tercihinde önemli rol oynayacak.

Corinthians ile sözleşmesi 2027 yılına kadar devam eden Wesley'in güncel piyasa değeri 10 milyon euro olarak gösteriliyor.

Wesley geride kalan sezon 5 gollük katkı sağladı.Wesley geride kalan sezon 5 gollük katkı sağladı.

Corinthians ile 2024'te 39 maçta süre bulan Wesley, 5 gol attı ve 1 asist yaptı.