Victor Osimhen İstanbul'da! Dikkat çeken Mertens detayı

Trendyol Süper Lig'in dev takımlarından Galatasaray, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı kırmızılı takımın KAP'a bildirdiği yıldız golcü Victor Osimhen İstanbul'a geldi. Yıldız oyuncu taraftarlar tarafından havaalanında coşkuyla karşılandı. Burada açıklamalarda bulunan Osimhen, İstanbul'a gelmeden önce eski takım arkadaşı Dries Mertens ile konuştuğunu da söyledi. İşte detaylar...

takvim.com.tr takvim.com.tr
Giriş Tarihi :02 Eylül 2024 , 16:31 Güncelleme Tarihi :03 Eylül 2024 , 11:03
Victor Osimhen İstanbul’da! Dikkat çeken Mertens detayı

İÇİNDEKİLER

Adana Demirspor'u 5-1 yenerek milli maç arasına moralli giren Galatasaray, tescil döneminin sona ermesine kısa süre kala atağa kalktı. Cimbom, Avrupa Ligi kadrosunu teslim etmeden bir dünya yıldızını daha kadrosuna kattı. Napoli'de forma giyen Victor Osimhen'i bir sezonluğuna kiraladı.

Victor Osimhen geçen sezon 17 gol attıVictor Osimhen geçen sezon 17 gol attı

Forvet hattında Mauro Icardi'yi bulunduran ve Michy Batshuayi'yi de renklerine bağlayan Galatasaray'da bir golcü transferi daha sona erdi. Avrupa Ligi'nde de üst turları hedefleyen Aslan, Osimhen için kulübüne resmi teklif yaptı. İtalyan devinin öneriyi kabul etmesi sonrası oyuncuyla gerçekleştirilen görüşmelerde de el sıkışıldı.

Victor Osimhen anlaşma sağşanması halinde forvet hattında Michy Batshuayi ve Mauro Icardi ile birlikte forma giyecekVictor Osimhen anlaşma sağşanması halinde forvet hattında Michy Batshuayi ve Mauro Icardi ile birlikte forma giyecek

Victor Osimhen geçen sezon çıktığı 32 karşılaşmada 17 gol atıp 4 de asist yaptı. Yıldız forvet, Napoli ile Serie A şampiyonluğu da kazanmıştı. Güncel piyasa değeri ise 100 milyon euro. Geçtiğimiz günlerde Suudi Arabistan temsilcilerinden Al Ahli'ye transferi gerçekleşmeyen Osimhen'in yeni durağı Galatasaray oldu.

Victor Osimhen Galatasaray'a gelmesi halinde Süper Lig'in en pahalı oyuncusu olacakVictor Osimhen Galatasaray'a gelmesi halinde Süper Lig'in en pahalı oyuncusu olacak

GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA

Cimbom, Osimhen'i KAP'a bildirerek; "Profesyonel futbolcu Victor James Osimhen'in geçici transferi konusunda futbolcu ve kulübü SSCN Napoli SPA ile resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadelerini kullandı.

Victor Osimhen İstanbul’da! Dikkat çeken Mertens detayı

İLK PAYLAŞIM
Galatasaray'ın yeni transferi Victor Osimhen'in uçağa binmeden önceki fotoğrafı paylaşıldı.

Victor Osimhen, İbrahim Hatipoğlu ile birlikte İstanbul'a geliyorVictor Osimhen, İbrahim Hatipoğlu ile birlikte İstanbul'a geliyor

Victor Osimhen'in maskesi dünyada büyük ilgi görüyorVictor Osimhen'in maskesi dünyada büyük ilgi görüyor

"MASKELİ BALO BAŞLIYOR"

Galatasaray sosyal medya hesaplarından Victor Osimhen'i duyurdu. Yıldız futbolcunun maskesi üzerinden verilen mesajda; "Maskeli balo başlamak üzere. Hepiniz davetlisiniz." denildi.

İSTANBUL'A GELDİ
Anlaşmanın ardından özel uçak ile yola çıkan Nijeryalı futbolcu, 03.20'de İstanbul'a geldi.

"BİR AN ÖNCE SAHAYA ÇIKMAK İSTİYORUM"

Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne iniş yapan Victor Osimhen'i çok sayıda sarı-kırmızılı taraftar karşıladı. Havalimanında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan 25 yaşındaki futbolcu, "Burada olduğum için çok mutluyum. İnanılmaz bir atmosfer var. Bir an önce sahaya çıkmak istiyorum" dedi.

Dries Mertens ile daha önce Napoli'de birlikte forma giydiğine de değinen Osimhen, "Dries ile forma giymiştim. Bana çok yardımcı oldu. Onunla da konuştum buraya gelmeden önce. Onunla sahada olmak için sabırsızlanıyorum" ifadelerini kullandı.