Fenerbahçe Galatasaray beIN Sports tek maç satın alma var mı? 2024 beIN Sports (Digiturk) tek maç ne kadar, paket fiyatları kaç TL?

Fenerbahçe Galatasaray maçı için nefesler tutuldu. Futbolseverler heyecanla derbinin yayınlanacağı saati bekliyor. Öte yandan bazı konularda da araştırmalar yapıyor. Bu konulardan birisi de "Fenerbahçe Galatasaray beIN Sport tek maç satın alma var mı?" olarak öne çıkıyor. Peki, 2024 beIN Sports (Digiturk) tek maç ne kadar, paket fiyatları kaç TL? İşte merak edilenler!

Giriş Tarihi 21 Eylül 2024, 13:20 Güncelleme Tarihi 21 Eylül 2024, 13:20
Fenerbahçe Galatasaray beIN Sports tek maç satın alma var mı? 2024 beIN Sports Digiturk tek maç ne kadar, paket fiyatları kaç TL?

İÇİNDEKİLER

Futbolseverler, bu sezonun en heyecan verici derbisine hazırlanıyor. Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki karşılaşma için geri sayım başladı ve taraftarlar maçın yayınlanacağı saati dört gözle bekliyor. Ancak, bazı izleyiciler maçı izlemek için farklı seçenekler arayışında. Peki, Fenerbahçe Galatasaray beIN Sport tek maç satın alma var mı? 2024 beIN Sports (Digiturk) tek maç ne kadar, paket fiyatları kaç TL? İşte detaylar!

BEIN CONNECT TEK MAÇ SATIŞI VAR MI?

beIN Connect, tek maç satışı yapmamaktadır. Bu imkan yalnızca Digiturk aboneleri için geçerlidir. Maçları beIN Connect üzerinden izlemek isteyenler, spor paketlerinden birini satın almalıdır.

Digiturk'ün "İzle-öde" servisi sayesinde, Spor Toto Süper Lig maçlarını Digiturk 204, 205 ve 206 Taraftar kanallarında tek maç olarak izleme fırsatına sahip olabilirsiniz.

Tek maç satın almak için onlineislemler.digiturk.com.tr adresine giriş yaparak "İzle-öde" menüsünden kolayca işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

401. KARŞILAŞMA

17 Ocak 1909 tarihinde yapılan ve Galatasaray'ın 2-0 kazandığı özel maçla başlayan rekabette, galibiyetlerde ve atılan gol sayısında Fenerbahçe'nin üstünlüğü bulunuyor.

Sarı-lacivertliler, geride kalan 400 maçtan 149'unu kazandı, sarı-kırmızılı ekip ise 128 kez (biri hükmen) galip geldi. 123 maçta taraflar eşitliği bozamadı.

Fenerbahçe'nin attığı 541 gole, Galatasaray 497 (Hükmen 3-0 kazanılan TFF Süper Kupa maçında 1 gol) golle karşılık verdi.