Beşiktaş - Eyüpspor | CANLI

Trendyol Süper Lig'in 6'ıncı haftasında Beşiktaş, Eyüpspor ile evinde karşı karşıya geliyor. Sİyah beyazlılar aldığı başarılı sonuçların ardından Trabzon'dan beraberlikle ayrılarak ilk puan kaybını yaşamıştı. Şimdiki hedef kendi evinde hem galip gelmek hem de Ajax karşılaşması öncesinde moral bulmak. Beşiktaş - Eyüpspor maçının önemli anları, kritik pozisyonları ve canlı takibi takvim.com.tr'de.

Giriş Tarihi 22 Eylül 2024, 18:45 Güncelleme Tarihi 22 Eylül 2024, 21:29
Beşiktaş - Eyüpspor | CANLI

İÇİNDEKİLER

Bu sezon yaptığı transferlerle hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Beşiktaş, ilk 3 maçından galip ayrılmış ancak Trabzonspor deplasmanında takılarak beraberlik almıştı.

Giovanni van Brocnkhorst ve öğrencileri evindeki mücadelede Eyüpspor'u yenerek yeni bir serinin ilk adımını atarak iddiasını sürdürmeyi hedefliyor.

Beşiktaş - Eyüpspor maçının önemli anları, kritik pozisyonları ve canlı takibi takvim.com.tr'de.

CANLI TAKİP

Beşiktaş - Eyüpspor maçını takvim.com.tr'den canlı takip edebilirsinizBeşiktaş - Eyüpspor maçını takvim.com.tr'den canlı takip edebilirsiniz

MAÇTAN DAKİKALAR

12. dakikada Caner Erkin'in uzun pasında topla buluşan Mame Thiam, topla birlikte ceza sahasına girip rakibinden sıyrıldı ve penaltı noktası üzerinden vuruşunu yaptı. Kaleci Mert Günok meşin yuvarlağı iki hamlede kontrol etti.

17. dakikada Al-Musrati'nin hatalı pasında araya giren Saiz'in, ceza sahası dışı sağ çaprazdan yaptığı vuruşta kaleci Mert Günok meşin yuvarlağı kornere çeldi.

20. dakikada Joao Mario'nun pasında ceza yayı sağ tarafında topla buluşan Rashica sol köşeye yaptığı sert vuruşta meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 1-0

24. dakikada Rafa Silva'nın pasında ceza sahası için sağ tarafında topla buluşan Rashica, pasını Immobile'ye aktardı. Bu oyuncunun altıpas gerisinden yaptığı vuruşta kaleci Berke Özer meşin yuvarlağı çeldi.

Milot Rashica attığı golden sonra büyük sevinç yaşadı. [Anadolu Ajansı]Milot Rashica attığı golden sonra büyük sevinç yaşadı. [Anadolu Ajansı]

RASHICA'DAN İLK

Beşiktaş'ın Eyüpspor ile oynadığı mücadelede takımını 1-0 öne geçiren vuruşu yapan Rashica, bu sezon ilk kez gol sevinci yaşadı.

Kosovalı kanat oyuncusu geride kalan sezonu 5 golle tamamlamıştı. Böylelikle siyah beyazlı forma ile 6'ıncı defa rakip kaleciyi mağlup etti.

Rafa Silva Trabzonspor maçının ardından Eyüpspor mücadelesinde de sert bir müdahale ile yerde kaldı. [Anadolu Ajansı}Rafa Silva Trabzonspor maçının ardından Eyüpspor mücadelesinde de sert bir müdahale ile yerde kaldı. [Anadolu Ajansı}

RAFA SILVA YİNE YERDE!

Siyah beyazlı ekibin sezon başında kadrosuna kattığı ve performansıyla dikkat çeken Rafa Silva, rakiplerin sert müdahalelerine maruz kalmıştı.

Son olarak Trabzonspor'un Boşnak yıldızı Edin Vişça'nın hareketi sonrasında yerde kalan ve deneyimli kanat oyuncusunun atılmasını sağlayan deneyimli oyuncu bu kez de Robin Yalçın'ın hareketi sonrasında sakatlık geçirdi.

Beşiktaş sosyal medya hesaplarından "Durduramayacaksınız" mesajı paylaşıldı..

Joao Mario iç sahadaki ilk maçına çıktı. [Anadolu Ajansı]Joao Mario iç sahadaki ilk maçına çıktı. [Anadolu Ajansı]

JOAO MARIO İLK İÇ SAHA MAÇINDA

Beşiktaş'ın Benfica'dan kiraladığı Joao Mario, siyah beyazlı forma ile ilk olarak Trabzonspor deplasmanına çıkmıştı.

Portekizli yıldız, seyircisi önünde ise Eyüpspor'a karşı mücadele verdi.