Beşiktaş-Eyüpspor maçı CANLI 🔴 beIN Sports 1 canlı izle ekranı ile BJK maçı canlı yayın linki

Beşiktaş, Süper Lig’in 6. haftasında Eyüpspor’u Vodafone Park’ta ağırlamaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlı ekip, ligde oynadığı 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlikle 10 puanla 3. sırada yer alıyor. Süper Lig’in yeni takımlarından Eyüpspor ise 5 maçta 2 galibiyet ve 3 beraberlikle 9 puan topladı. İki takımın karşılaşması futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. Beşiktaş-Eyüpspor maçı 23 Eylül 2024 Pazar günü saat 19:00'da başlayacak ve beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Giriş Tarihi 22 Eylül 2024, 19:46 Güncelleme Tarihi 22 Eylül 2024, 19:46
Beşiktaş-Eyüpspor maçı CANLI 🔴 beIN Sports 1 canlı izle ekranı ile BJK maçı canlı yayın linki

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in iddialı takımlarından Beşiktaş, 6. hafta mücadelesinde Eyüpspor'u konuk edecek. Geçen sezon Türkiye Kupası'nda karşılaştıkları Eyüpspor'u 4-0 mağlup eden Beşiktaş, bu maçı da kazanarak zirve yarışında avantaj elde etmek istiyor. Eyüpspor ise Süper Lig'e yeni katılmış olsa da 9 puanla 5. sırada bulunuyor ve Beşiktaş karşısında sürpriz yapmak istiyor. Bu heyecan dolu karşılaşma 23 Eylül Pazar günü saat 19:00'da beIN Sports 1 kanalında canlı olarak izlenebilecek.

BEŞİKTAŞ-EYÜPSPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Beşiktaş-Eyüpspor karşılaşması 22 Eylül pazar günü yapılacak. Tüpraş Stadı'nda oynanacak karşılaşma, saat 20.00'de başlayacak. Müsabakayı hakem Zorbay Küçük yönetecek. Mücadele, Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak.

beIN SPORTS 1 CANLI İZLE

https://beinsports.com.tr/ adresinden maçı canlı olarak takip edebilirsiniz.

ASpor CANLI YAYIN

BJK - EYÜPSPOR MAÇI CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ ⚽

İLK 11'LER

Beşiktaş: Mert Günok, Svensson, Paulista, Uduokhai, Masukau, Al-Musrati, Gedson, Joao Mario, Rafa Silva, Rashica, Ciro Immobile.

Eyüpspor: Berke, Dubois, Robin, Claro, Caner, Melih, Emre, Midtsjö, Saiz, Ahmed, Thiam.