Galatasaray'da Victor Osimhen şoku! Oyundan çıkma nedeni belli oldu

Trendyol Süper Lig'in 7'inci haftasında Kasımpaşa ile karşılaşan Galatasaray'da Victor Osimhen, sakatlığı nedeniyle oyundan çıktı. Mücadelede 2 gol atan Nijeryalı yıldızın yerine Dries Mertens oyuna dahil oldu. Golcü futbolcu müsabaka sonrasında neden oyuna devam etmediğini de açıkladı.

Giriş Tarihi :28 Eylül 2024 , 20:07 Güncelleme Tarihi :28 Eylül 2024 , 21:42
Galatasaray’da Victor Osimhen şoku! Oyundan çıkma nedeni belli oldu

İÇİNDEKİLER

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'İn 7'inci haftasında Kasımpaşa'yı konuk etti. Mücadelede Victor Osimhen sakatlandıktan sonra ikinci yarıya çıkamadı.

Victor Osimhen sakatlık sonrası üzüntüsünü böyle yaşadı. [Anadolu Ajansı]Victor Osimhen sakatlık sonrası üzüntüsünü böyle yaşadı. [Anadolu Ajansı]

Maçın 45'inci dakikasında defansın arkasına sarktıktan sonra yavaşlayan ve kendisini yere bırakan Nijeryalı futbolcu, bir süre kendini denedi. İlk yarı bitince soyunma odasına gitti.

Okan Buruk, sakatlanan öğrencisinin yerine Dries Mertens'i aldı.

Victor Osimhen Kasımpaşa maçını 2 golle tamamladı. [Anadolu Ajansı]Victor Osimhen Kasımpaşa maçını 2 golle tamamladı. [Anadolu Ajansı]

"OKAN BURUK'A SÖYLEDİM"

Maçın ardından konuşan Victor Osimhen, "Sakatlığım ciddi değil. Rahatsızlık hissettim ve Okan Buruk'a söyledim. O yüzden oyundan çıktım." dedi.