Galatasaray - Rasta Vechta MAÇ SONU 103-91 || ÖZET

Basketbol Şampiyonlar Ligi D Grubu'ndaki ilk maçında temsilcimiz Galatasaray, Rasta Vechta'yı İstanbul'da ağırladı. Maç boyunca üstün bir performans sergileyen sarı-kırmızılılar, sahadan 103-91'lik galibiyetle ayrılarak lige hızlı bir başlangıç yaptı.

Giriş Tarihi :01 Ekim 2024 , 22:02 Güncelleme Tarihi :01 Ekim 2024 , 22:11
Galatasaray - Rasta Vechta MAÇ SONU 103-91 || ÖZET

İÇİNDEKİLER

Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde D Grubu'nun ilk hafta mücadelesinde Galatasaray, Alman ekibi Rasta Vechta'yı 103-91'lik skorla mağlup etti. Sarı-kırmızılılar, bu galibiyetle grup aşamasındaki iddiasını ortaya koyarken, taraftarlarına keyifli bir galibiyet sevinci yaşattı.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne Hızlı Başladı: Rasta Vechta'yı Mağlup Etti

Galatasaray, Basketbol Şampiyonlar Ligi D Grubu'ndaki ilk maçında rakibi Rasta Vechta'yı 103-91 mağlup ederek sezona galibiyetle başladı. Sarı-kırmızılı ekip, İstanbul'da oynanan karşılaşmada baştan sona üstün bir oyun sergiledi ve taraftarlarına keyifli bir maç sundu.

Galatasaray'ın Etkili Performansı

Karşılaşmanın başından itibaren etkili bir oyun ortaya koyan Galatasaray, ilk çeyreği 30-13 gibi net bir skorla önde tamamladı. Özellikle Otis Livingston'ın 21 sayı ve 9 asistle gösterdiği performans, takımının hücum organizasyonlarında öne çıkmasını sağladı. Livingston'a eşlik eden James Palmer Jr., 14 sayı, 4 ribaund ve 3 asist ile galibiyette önemli bir pay sahibi olurken, Angel Delgado ise 14 sayı ve 7 ribaundla pota altında etkili bir oyun sergiledi.

Vechta'nın Mücadelesi Yetmedi

Alman ekibi Rasta Vechta ise karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında toparlanmaya çalışsa da, sarı-kırmızılıların hücum gücüne direnemedi. Jayden Gardner 18 sayı ve 4 ribaund, Justin Robinson 17 sayı ve 5 asist, Brandon Randolph ise 14 sayı ve 6 ribaund ile mücadele etti. Ancak bu çaba, maçı kazanmalarına yetmedi.

Maçın Çeyrek Skorları

  • 1. Çeyrek: 30-13
  • 2. Çeyrek: 26-20
  • 3. Çeyrek: 22-29
  • 4. Çeyrek: 25-29

Galatasaray, bu galibiyetle D Grubu'ndaki macerasına başarılı bir başlangıç yaparken, gruptan çıkma hedefi doğrultusunda önemli bir adım atmış oldu.

GS MAÇI CANLI İZLE

Maçı canlı olarak Tivibu Spor 1 kanalından takip edebilir ve sarı-kırmızılı takımımıza destek olabilirsiniz!