Twente maçı öncesi meydan okudu! Mourinho'dan hırs sözleri

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Twente maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Portekizli çalıştırıcı, lig hedefleri konusunda Real Madrid ile Fenerbahçe'nin bir farkı bulunmadığını ve Türkiye'ye gelmekten yana bir mutsuzluğu olmadığını dile getirerek sarı lacivertli ekipte çok mutlu olduğunu söyledi.

Giriş Tarihi :02 Ekim 2024 , 20:10 Güncelleme Tarihi :02 Ekim 2024 , 20:14
Twente maçı öncesi meydan okudu! Mourinho’dan hırs sözleri

İÇİNDEKİLER

Twente ile Avrupa Ligi'nin 2. haftasında karşılaşacak Fenerbahçe'de Teknik Direktör Jose Mourinho, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Tecrübeli çalıştırıcı, Fenerbahçe'de çok mutlu olduğunu ve hırsının 20 sene önce Şampiyonlar Ligi kazanan Jose kadar devam ettiğini dile getirdi.

Mourinho Türkiye'ye geldiği için pişman olmadığını söyledi. [AA]Mourinho Türkiye'ye geldiği için pişman olmadığını söyledi. [AA]

"REAL MADRID İLE FENERBAHÇE'Yİ KIYASLAMAM"

"Türkiye'de ne kadar mutlusunuz? Geçmişte çok önemli yerlerde çalıştınız. Mutluluğunuzu nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusunu yanıtlayan Mourinho; "Ben diğer takımları ayırmam. Real Madrid ile Fenerbahçe ile kendi ligindeki şampiyonluk mücadelesi vermeyi asla kıyaslamam. Hekesin bir hedefi, bir amacı var. Buraya geldiğim için hiçbir pişmanlığım yok.. Burada çok mutluyum" yanıtını verdi.

"HIRSIM DEVAM EDİYOR"

Deneyimli çalıştırıcı "20 sene önce Porto ile Şampiyonlar Ligi'ni kazandınız. Halen aynı açlıkta mısınız?" sorusunu; Evet, 20 yıl önce kazandım ama 2 sene önce de Roma ile Konferans Ligi kazandım. 20 yıl önceki hırsım var. Heyecanım var. Fenerbahçe'de de böyle. Hırsları olan insanlar var. Türkiye'deki insanlar ne demek istediğimi anlıyor. Dış görünüşüm dışında bir değişiklik yok. İçimde hırs aynı şekilde devam ediyor. Çok iyi rakiplerimiz var. Yeni garip formatta çok farklı dinamikler var. Şampiyonlar Ligi'nden takım gelmemesi güzel. Kaç puan gerektiğini bilmiyorum ama 3 puanımız cepte. Umarım yarın kazanarak devam ederiz." sözleriyle cevapladı.

Jose Mourinho ikinci maçtam da 3 puanla ayrılmak istiyor. [AA]Jose Mourinho ikinci maçtam da 3 puanla ayrılmak istiyor. [AA]

"NELER YAPMAYA ÇALIŞACAĞIMIZI BİLİYORUZ"

Twente'yi analiz eden Mourinho "Çok iyi bir takıma karşı oynayacağız. Zayıf yönlerine değinmeyi tercih etmiyorum. Pazar gününden beri bu maça hazırlanıyoruz. Çok yüksek şiddetli çalışmalar yapamadık, çünkü ligde zorlu bir maç oynamıştık. En azından taktiksel olarak neler yapmamız gerektiğini ve neler yapmaya çalışacağımızı biliyoruz." ifadelerini kullandı.

Jose Mourinho Hollanda takımlarına karşı oynadığı maçlarda büyük üstünlüğe sahip. [AA]Jose Mourinho Hollanda takımlarına karşı oynadığı maçlarda büyük üstünlüğe sahip. [AA]

"KAZANMAKTAN HOŞLANIYORUM"

Twente maçı ile birlikte Hollanda takımlarına karşı üstünlüğü de sorulan Portekizli çalıştırıcı; "Hollanda takımlarına karşı geçmişte sık sık kazandım çünkü iyi takımları çalıştırıyordum. Bunun benimle alakası yok, takımların potansiyeliyle alakası var. Hollanda takımlarına karşı oynamış olduğum maçlar zordu. Ben kazanmaktan hoşlanıyorum, kaybetmekten hoşlanmıyorum. Hollanda takımları özellikle evlerinde oynadığında bu maçlar çok zor oluyor. Hem Twente hem de AZ ile deplasmanda oynayacağız bu durumdan memnun değilim. Sadece havaalanı bile 1 saat uzaklıkta bu bile bir zorluk. Hollanda takımları belli bir dozda pragmatizme sahip. Twente'nin çok iyi bir takım olduğunu söyleyebilirim." diye konuştu.