WhatsApp'ta yer yerinden oynadı! 15 yıl sonra bir ilk gerçekleşecek

WhatsApp, uzun bir süredir arayüzünde önemli değişiklikler yapmamış olsa da, son beta sürümü 23.21.72 ile iOS platformu için heyecan verici bir güncelleme sunuyor. Yapılan değişikliklerle kullanıcılar daha canlı ve modern bir deneyim yaşayacak. WhatsApp'ın iOS platformundaki yeni beta sürümü kullanıcıların dikkatini çekecek bir dizi arayüz değişikliği içeriyor.

Giriş Tarihi 06 Ocak 2024, 08:48 Güncelleme Tarihi 06 Ocak 2024, 08:48
WhatsApp’ta yer yerinden oynadı! 15 yıl sonra bir ilk gerçekleşecek

İÇİNDEKİLER

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp önemli bir değişikliği daha duyurdu. Doğrulanmış kanallar ve işletmeler için kullanılan yeşil doğrulama rozeti, yakında mavi onay işaretiyle değiştirilecek. Bu değişiklikle birlikte WhatsApp, Instagram ve Facebook'ta kullanılan doğrulama rozetlerinin rengi standartlaşacak. Böylece tüm Meta uygulamaları estetik olarak daha uyumlu bir görünüm kazanacak.

TEST EDİLİYOR

WhatsApp, Android kullanıcıları için de beta test programını sürdürüyor.

Beta programının bir parçası olan kullanıcılar uygulamalarını 2.24.1.18 sürümüne güncelleyerek yeni özellikleri deneyimleyebilir. Güncellemenin tüm kullanıcılara ne zaman sunulacağı henüz belirsiz.

Beta sürümden gelen yeni ekran görüntülerine göre, işletme kullanıcıları artık kanallarına doğrulanmış rozetler ekleyebilecek.

Böylece kanal adları ve profil resimleri, doğrulanmış işletme ayrıntılarıyla eşleşecek şekilde güncellenecek.

Ancak işletmelerin bu doğrulanmış rozeti alabilmek için Meta Verified'a abone olmaları gerekecek. Bu da WhatsApp'ın işletme kullanıcıları için yeni bir dönemin başlangıcı olacak.