Kızıl Goncalar yeni sezonu başladı! Kızıl Goncalar 21. bölüm 1 fragmanı! İşte gelecek bölümde yaşanacaklar...

Yeni sezonun açılışıyla birlikte gözler Kızıl Goncalar dizisine çevrildi. Pazartesi akşamları ekrana gelen yapım ikinci sezonuyla izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Peki, Kızıl Goncalar yeni sezon ne zaman başlıyor? Kızıl Goncalar yeni bölüm bu akşam yayımlanacak mı? İşte tüm detaylar...

Giriş Tarihi :30 Eylül 2024 , 21:02 Güncelleme Tarihi :30 Eylül 2024 , 21:02
Kızıl Goncalar yeni sezonu başladı! Kızıl Goncalar 21. bölüm 1 fragmanı! İşte gelecek bölümde yaşanacaklar...

İÇİNDEKİLER

Sevilen dizi Kızıl Goncalar, yeni sezonu ile bu akşam izleyicilerle buluşuyor! İkinci sezonuyla heyecanı kaldığı yerden devam ettirecek olan dizi, pazartesi akşamları yayınlanmaya devam edecek. İzleyiciler, bu sezon hangi sürprizlerle karşılaşacaklarını merakla bekliyor. Dizinin yapımcıları, bu sezonda daha da karmaşıklaşacak olay örgüsü ve kadroya katılacak yeni isimlerle büyük bir ilgi yaratacaklarını vurguladı.

Fotoğraflar: InstagramFotoğraflar: Instagram

KIZIL GONCALAR YENİ SEZON BAŞLIYOR

Kızıl Goncalar dizisinin yeni sezon tarihi sonunda belli oldu. İkinci sezonuyla büyük bir heyecan yaratması beklenen yapım, Eylül ayı bitmeden ekran macerasına kaldığı yerden devam edecek.

Dizinin merakla beklenen yeni sezonu 30 Eylül Pazartesi günü izleyicilerle buluşacak.

KIZIL GONCALAR YENİ BÖLÜM BU AKŞAM YAYIMLANACAK MI?

Evet, Kızıl Goncalar dizisinin yeni bölümü bu akşam yayımlanacak. Sezon açılışını yapacak olan bölümde izleyicileri sürpriz gelişmeler ve merak uyandıran sahneler bekliyor.

Yapımın bu akşamki bölümü, izleyicilerin uzun süredir beklediği heyecanı yeniden ekrana taşıyacak.

2.SEZONDA ZAMAN ATLAMASI YAŞANACAK

Meryem Tezel'in (Özgü Namal) hapistanede zor anlar yaşadığı, Levent'in (Özcan Deniz) büyük bir çaresizlik yaşayacağı dizinin birinci bölümünün sonunda zaman atlaması yaşanacak ve hikâyesi yenilenecek olan Kızıl Goncalar'da Mert Yazıcıoğlu'nun oynadığı Cüneyd efendiyle geri dönen babası Vahid'in (Tolga Tekin) savaşı acımasızlaşacak. Dizi birinci sezondan daha sert bir olay örüntüsüyle ekrana gelecek.

KIZIL GONCALAR 21. BÖLÜMDE NELER OLACAK? FRAGMAN YAYINLADI MI?

20. bölümün ardından 21. bölüm fragmanının yayımlanması bekleniyor. 21. bölüm hakkında detaylar haberimizde yer alacak.