Bu akşam diziler iptal mi, neden yok? Sandık Kokusu, Leyla, Masterchef, Kuruluş Osman yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? 23 Ekim 2024 TV yayın akışı!

Show TV’nin sevilen yapımı Sandık Kokusu, Leyla, Kuruluş Osman, MAsterchef gibi yayınlanması beklenen birçok dizinin yeni bölümlerinin ekranlara gelmemesi izleyicilerde merak uyandırdı. Bu durum, dizi takipçileri arasında “Diziler iptal mi? Yeni bölüm neden yok?” sorularını gündeme getirdi.

takvim.com.tr takvim.com.tr
Giriş Tarihi :23 Ekim 2024 , 20:49 Güncelleme Tarihi :23 Ekim 2024 , 20:50
Bu akşam diziler iptal mi, neden yok? Sandık Kokusu, Leyla, Masterchef, Kuruluş Osman yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? 23 Ekim 2024 TV yayın akışı!

İÇİNDEKİLER

Bugün birçok televizyon kanalı, planlanan diziler ve programlarda ani değişiklikler yaptı. İzleyiciler, Sandık Kokusu, Leyla, Kuruluş Osman ve MasterChef gibi popüler yapımların ekrana gelip gelmeyeceğini merak ediyor. Yayın akışındaki bu değişiklikler, gündemdeki olaylar nedeniyle planlanmış olabilir. İşte 23 Ekim 2024'te kanallardaki yayın akışı ve detaylar...

23 EKİM DİZİLER NEDEN YOK?

Bugün televizyon programlarında bazı değişiklikler yapıldı. Birçok dizinin yeni bölümleri ertelenirken, bazı kanalların yayın akışı da revize edildi. Sandık Kokusu, Leyla, Kuruluş Osman dizilerinin yeni bölümü bu akşam ekrana gelmeyecek. Ankara'da yaşanan patlama nedeniyle dizinin yayın saatinde değişikliğe gidildiği ve bu durumun diğer yapımları da etkilediği tahmin ediliyor.

HANGİ KANALLAR DİZİLERDE DEĞİŞİKLİK YAPTI?

TRT 1: Dizi yayını yok

ATV: Dizi yayını yok

Kanal D: Dizi yayını yok

Show TV: Dizi yayını yok

Star TV: Dizi yayını yok

Now TV: Dizi yayını yok

Bu hafta tüm kanallarda dizilerin tekrar bölümlerinin yayınlanması bekleniyor.

SANDIK KOKUSU, LEYLA, KURULUŞ OSMAN YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Dizilerin yeni bölümleri 30 Ekim 2024 Çarşamba günü ekrana gelecek.