Bulgur Pilavı

Malzemeler:
2 bardak pilavlık bulgur
3 kaşık tereyağı
2 adet domates
Nane
2 kaşık salça
3 bardak sıcak su
Tuz
1 adet soğan
1 adet patates
Biber
Yapılışı: Yağı tencerede kızdırın.
Soğanlarla salçayı kavurun. Domatesleri, patatesi, biberleri kavurmaya devam edin. Bulguru kavrulan harca ilave edip bir süre daha karıştırarak kavurun.
Bu aşamada baharatları, tuzu ve tavuk bulyonu ilave edebilirsiniz. Sıcak suyu ekleyin ve bulgurlar suyunu çekene kadar kısık ateşte pişirin. Ocaktan alınca bir süre demlenmesini bekleyin.
Sonra servis edebilirsiniz.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.