Bir bardak çay kanseri kovar

Türk halkının vazgeçilmez içeceği çay, akşam sohbetlerini renklendiriyor.
Sohbetleri tatlandırıyor.
Sağlığa olan faydalarıyla da göz dolduruyor. Japon bilim adamlarının Osaka Üniversitesi'nde yaptığı araştırmaya göre çayın faydaları şöyle sıralanıyor:
● KALP DOSTU:
Bilimsel çalışmalar günde 4 fincan içilen çayın inme riskini azalttığını gösterir.
● KANSERSAVAR:
Çayda bulunan polifenol ve kateşinlerin bazı kanser türlerinin oluşumuna karşı koruyucu etkisi bulunur.
● GÜÇLÜ
KEMİKLER:
Çayda bulunan fitokimyasallar güçlü kemikleri destekler.
● STRESE
SON: Rahatlama ve konsantrasyon sağlar. Günde ortalama 3 fincan çay içmek, stresten korur.
● YAĞLARI ERİTİR:
Bilimsel çalışmalar çayın karın bölgesindeki yağlanmayı azalttığını ve zayıflamaya yardımcı olduğunu gösterir.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.