Vedat Milor'dan yeni tarışma: "Adana kebap mutlaka kuyruk yağlı mı, yoksa kuyruk yağsız mı olmalı?"

Gurme Vedat Milor bu kez, "Adana kebap mutlaka kuyruk yağlı mı, yoksa kuyruk yağsız mı olmalı?" anketi yaptı. Yorumlarda, "Ne şiş yansın ne de kebap, ikisi de olur" öne çıksa da 'kuyruk yağlı' farkı açıyor.

takvim.com.tr takvim.com.tr
Kaynak GAZETE
Giriş Tarihi :07 Mart 2021
Vedat Milor’dan yeni tarışma: Adana kebap mutlaka kuyruk yağlı mı, yoksa kuyruk yağsız mı olmalı?

İÇİNDEKİLER

Twitter hesabından yaptığı paylaşım ve anketlerle sık sık gündeme gelen gastronomi yazarı Vedat Milor, yeni bir anket başlattı.

Vedat Milor, "anketörlük kariyerimin en zor sorularından biri" dediği "Adana kebap mutlaka kuyruk yağlı mı olmalı, yoksa kuyruk yağsız da olur mu?" anketinin startını verdi.

Anketi duyurmadan önceki gün "Anketörlük kariyerimin en zor sorularından birini soracağım. Basit bir cevabı varmış gibi gözükecek ama çok ciddi bir analitik çözümleme ve muhakeme gerektirecek.

Bu soru rahatlıkla NASA veya McKinsey mülakatlarında sorulabilir" diyen Milor "Haydi herkes ankete" yorumunu yaptı. Anket henüz sonuçlanmadı ama kullanılan yaklaşık 100 bin oyda, yüzde 70 'kuyruk yağlı olmalı" farkı açtı.

Ancak yorumlardaki, "Vedat bey ikisi de olur. Yani ne şiş yansın ne de kebap" ifadeleri dikkat çekti.