İçi yumuşacık dışı çıtır ağızda dağılan patates kızartması tarifi! Denemeyen bin pişman oluyor

Patates kızartması hemen hemen herkesin sevdiği ve vazgeçemediği bir lezzet olarak biliniyor. Bu basit atıştırmalığı bir sonraki seviyeye taşımak ve her seferinde mükemmel çıtır bir sonuç elde etmek için bazı önemli ipuçları bulunuyor. İşte patates kızartmanın çıtır çıtır olmasını sağlamanın yolları!

Çıtır patates kızartması için ilk adım doğru patatesi seçmektir. Sert ve nişastalı patatesler en idealidir. Seçerken, patateslerin kabuğunda çürüme veya yumuşama olup olmadığına dikkat edin.

GÜNÜN DİĞER HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.