Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu? 19 Ağustos 2024 son dakika AFAD-KANDİLLİ depremler listesi burada
AFAD, Bingöl'ün Karlıova ilçesinde saat 21.15'te 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. 7.1 kilometre derinlikte gerçekleşen depremde, ilk belirlemelere göre can veya mal kaybı yaşanmadı. Detaylar haberimizde.
AFAD'dan yapılan açıklamaya göre, Bingöl'ün Karlıova ilçesinde saat 21.15'te 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin 7.1 kilometre derinlikte olduğu tespit edildi. Bölgede panik yaratan depreme dair gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz.

Deprem haberlerini anında takip etmek hayati önem taşıyor. 19 Ağustos 2024'te Türkiye'de gerçekleşen son depremlerle ilgili en güncel bilgileri, AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nden öğrenebilir, doğru bilgilere hızlıca erişerek güvenliğinizi sağlayabilirsiniz.

Depremler, Türkiye'de sıkça yaşanan doğal afetlerden biri olduğu için, vatandaşlar güncel bilgiye ulaşma ihtiyacı duyuyor. Deprem anında ve sonrasında doğru kaynaklardan elde edilen bilgiler, hem bireylerin güvenliği için hem de toplumun bilinçlenmesi açısından büyük önem taşıyor. Güvenilir platformlar, son dakika deprem bilgilerini anında sunarak hayat kurtarıcı bir rol oynuyor.

