Müge Anlı'dan Narin Güran açıklaması: "Anne ve baba da bizimle beraber stüdyoda olacaktı"

Yeni sezonda faili meçhul cinayetleri aydınlatmak ve kayıpları bulmak için bugün izleyicilerinin karşısına çıkan Müge Anlı'dan Narin Güran açıklaması geldi. Program öncesi ATV'de yayınlanan Kahvaltı Haberleri'ne katılan Anlı, "Yayın yasağı getirilmeseydi anne ve baba da bizimle beraber stüdyoda olacaktı." dedi.

Giriş Tarihi 02 Eylül 2024, 13:33 Güncelleme Tarihi 02 Eylül 2024, 13:49
Müge Anlı’dan Narin Güran açıklaması: Anne ve baba da bizimle beraber stüdyoda olacaktı

İÇİNDEKİLER

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmaları günlerdir devam ediyor.

Narin Güran'ın amcası Salim GüranNarin Güran'ın amcası Salim Güran

KOMANDOLAR ARAZİYE İNDİ
Son olarak binlerce kilometrelik alan Narin'i bulmak için didik didik aranırken dün komandolar araziye inip tüm bez ve kıyafet parçalarını delil olarak toplayıp Adli Tıp Kurumu'na gönderdi.

Narin GüranNarin Güran

MÜGE ANLI'DAN NARİN GÜRAN AÇIKLAMASI
Yeni sezonda faili meçhul cinayetleri aydınlatmak ve kayıpları bulmak için bugün izleyicilerinin karşısına çıkan Müge Anlı'dan Narin Güran açıklaması geldi.

ANNE BABASI BURADA OLACAKTI


Yayın öncesi ATV'de yayınlanan Kahvaltı Haberleri'ne katılan Anlı, "Biliyorum herkes Diyarbakır'da kaybolan Narin ile ilgili konuyu ele almamı bekliyordu. Eğer yayın yasağı getirilmeseydi anne ve baba da bizimle beraber stüdyoda olacaktı ama yayın yasağından dolayı bu konuyu irdeleyemesek de gelişmeler oldukça ekran başından izleyicilerimizle paylaşmaya devam edeceğiz. Bunun da haberini vermiş olayım." dedi.

Müge AnlıMüge Anlı

Anlı, 17. sezonunda adalet arayışında olan ailelere ışık tutmaya, gizemli vakaları çözmeye ve toplumsal olaylara dikkat çekmeye devam edecek.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN