Dilan Polat hastaneye koştu! TikTok fenomeni Kübra Aykut 5'inci kattan atlayarak intihar etti | Ölmeden 5 saat önceki paylaşımı ortaya çıktı

Kendime layık damat bulamıyorum" diyerek kendi kendine düğün yapan Dilan-Engin Polat çiftinin avukatı Enes Çetinkaya'nın sevgilisi Tiktok fenomeni Kübra Aykut 5'inci kattan atlayarak intihar etti. Aykut'un intihar etmeden önce geriye bıraktığı mektupta "Kendi hür irademle atladım. Nasıl da şaşırttım ama yine sizi" yazdığı ortaya çıktı. Kübra Aykut'tan geriye ölmeden 5 saat önce çektiği ve verdiği kilolardan şikayetçi olduğu paylaşımı kaldı.

Giriş Tarihi 24 Eylül 2024, 01:35 Güncelleme Tarihi 24 Eylül 2024, 11:02
Dilan Polat hastaneye koştu! TikTok fenomeni Kübra Aykut 5’inci kattan atlayarak intihar etti | Ölmeden 5 saat önceki paylaşımı ortaya çıktı

İÇİNDEKİLER

"Kendime layık damat bulamıyorum" diyerek kendi kendine düğün yapan Tiktok fenomeni Kübra Aykut, Sultanbeyli'de kendi evinin 5'inci katından atlayarak intihar etti. İntihar etmeden önce ise geriye bir mektup bıraktığı öğrenildi.

Tiktok fenomeni Kübra Aykut 5'inci kattan atlayarak intihar etti (İHA)Tiktok fenomeni Kübra Aykut 5'inci kattan atlayarak intihar etti (İHA)

Olay, İstanbul Sultanbeyli ilçesi, Hasanpaşa Mahallesi Gişe Sokak üzerinde bulunan lüks bir sitede yaşandı. "Kendime layık damat bulamıyorum" diyerek kendi kendine düğün yapan Tiktok fenomeni Kübra Aykut, yaşadığı dairenin 5'inci katından atlayarak intihar etti.

Tiktok fenomeni Kübra Aykut 5'inci kattan atlayarak intihar etti (İHA)Tiktok fenomeni Kübra Aykut 5'inci kattan atlayarak intihar etti (İHA)

Site güvenliği tarafından durumun polis ekiplerine bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis, olay yeri inceleme ekibi ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından, Kübra Zor'un hayatını kaybettiği belirlendi.

İntihar eden sosyal medya fenomeni Kübra Aykut (Instagram)İntihar eden sosyal medya fenomeni Kübra Aykut (Instagram)

Vefat eden Kübra Zor'un naaşı özel bir hastanenin morguna kaldırıldı. İntihar etmeden önce ise geriye bir mektup bıraktığı öğrenildi. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Kübra Aykut'un ölmeden önce bıraktığı intihar mektubu (İHA)Kübra Aykut'un ölmeden önce bıraktığı intihar mektubu (İHA)

NASIL DA ŞAŞIRTTIM SİZİ
Hayatını kaybeden Kübra Aykut veda mektubunda, "Kendi hür irademle atladım. Çünkü artık yaşamak istemiyorum. Fıstığa çok iyi bakın. Hayatımdaki herkese çok iyi geldim. Ama kendime iyi gelemedim. İyi bir insan olarak yaşamak bana hiçbir şey kazandırmadı. Bu hayatta bencil olun. O zaman mutlu olursunuz. Günlerdir can çekişiyordum, kimse görmedi. Kendimi çok seven ben kendimi düşündüğüm için gidiyorum. Özür dilerim. Nasıl şaşırttım ama yine sizi" ifadelerine yer verdi.

Kübra Aykut'un ölmeden 5 saat önceki paylaşımıKübra Aykut'un ölmeden 5 saat önceki paylaşımı

YEMEK YEMİYORDU

Aykut, vefat etmeden 5-6 saat önce sayfasından temizlik yaptığı anları paylaşmıştı.

Kübra Aykut'un ölmeden 5 saat önceki paylaşımı (Instagram)Kübra Aykut'un ölmeden 5 saat önceki paylaşımı (Instagram)

Ünlü fenomen paylaştığı son videoda, ''Enerjimi gayet iyi topladım fakat kilomu toplayamıyorum. 44 kiloya düştüm. Yemek yiyemiyorum. Acıkmıyorum. İnternetten iştah açıcı karışımlar buldum. Vitaminler mi beni acıktırmıyor artık. Doktorum birden yeme dokunur diyor. Ben hiç yiyemiyorum. Sanırım yarın 43 haftaya 40 kilo olurum diye düşünüyorum. Bana acil kilo aldırmanız lazım.'' dedi.

Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin avukatı Enes Çetinkaya. (Instagram/Ekran Görüntüsü)Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin avukatı Enes Çetinkaya. (Instagram/Ekran Görüntüsü)

POLAT ÇİFTİNİN AVUKATININ KIZ ARKADAŞIYMIŞ!
Öte yandan hayatını kaybeden fenomen Kübra Aykut'un sevgilisinin Dilan ve Engin Polat çiftinin avukatı Enes Çetinkaya olduğu öğrenildi.

Tiktok fenomeni Kübra Aykut 5'inci kattan atlayarak intihar etti (İHA)Tiktok fenomeni Kübra Aykut 5'inci kattan atlayarak intihar etti (İHA)

DURUMU ÖĞRENEN DİLAN POLAT HASTANEYE GELDİ

Yaşanılan olayın ardından sosyal medya fenomeni Kübra Zor özel bir hastanenin morguna kaldırıldı. Durumu öğrenen Dilan Polat naaşın bulunduğu hastaneye geldi. Bir süre hastanede bekleyen Polat, konuyla ilgili polis ekiplerinden ve hastaneden bilgi aldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN