14,8 milyardan fazla görüntülenmeyle YouTube'de açık ara en çok izlenme sayısına ulaşan, hangisinin aile üyelerinin çeşitli el ve vücut hareketleriyle tanıtıldığı bir çocuk şarkısı videosudur?

Bu akşam Kim Milyoner Olmak İster programında, yarışmacıya yöneltilen 50 bin ila 300 bin TL değerindeki soru büyük ilgi gördü. “14,8 milyardan fazla görüntülenmeyle YouTube'de açık ara en çok izlenme sayısına ulaşan, hangisinin aile üyelerinin çeşitli el ve vücut hareketleriyle tanıtıldığı bir çocuk şarkısı videosudur?” sorusunun yanıtı merak ediliyor ve araştırmalar devam ediyor. İşte o sorunun cevabı:

Giriş Tarihi :04 Ekim 2024 , 22:00 Güncelleme Tarihi :04 Ekim 2024 , 23:10
14,8 milyardan fazla görüntülenmeyle YouTube’de açık ara en çok izlenme sayısına ulaşan, hangisinin aile üyelerinin çeşitli el ve vücut hareketleriyle tanıtıldığı bir çocuk şarkısı videosudur?

İÇİNDEKİLER

Ünlü sunucu Oktay Kaynarca'nın ekranlarda sunduğu Kim Milyoner Olmak İster, izleyicilere keyifli anlar yaşatmaya devam ediyor. Programın 04 Ekim tarihli bölümünde, yarışmacıya yöneltilen 50 bin ila 300 bin TL değerindeki "14,8 milyardan fazla görüntülenmeyle YouTube'de açık ara en çok izlenme sayısına ulaşan, hangisinin aile üyelerinin çeşitli el ve vücut hareketleriyle tanıtıldığı bir çocuk şarkısı videosudur?" sorusu, izleyiciler ve uzmanlar arasında geniş çaplı bir araştırmaya yol açtı.

Kim Milyoner Olmak İsterKim Milyoner Olmak İster

SORU: 14,8 milyardan fazla görüntülenmeyle YouTube'de açık ara en çok izlenme sayısına ulaşan, hangisinin aile üyelerinin çeşitli el ve vücut hareketleriyle tanıtıldığı bir çocuk şarkısı videosudur?

A: Su aygırı

B: Kurbağa

C: Köpek balığı

D: Aslan

Kim Milyoner Olmak İsterKim Milyoner Olmak İster

Cevap: Köpek Balığı