Makarnayı böyle haşlıyorsanız hata ediyorsunuz! Kaloriyi arşa çıkarıyor

Makarna çoğu insanın favori yemeğidir ancak uzmanlara göre düşünüldüğü kadar masum bir öğün değil. Kişisel antrenör Tom Hull, makarna pişirirken yapılan basit bir hataya karşı uyardı. Paylaştığı TikTok videosunda her şeyin porsiyon kontrolüne bağlı olduğunu açıklayan Hull, sadece tek bir kurala dikkat ederek kalorisiz tüketimin mümkün olduğunu açıkladı. İşte konuya ilişkin önemli detaylar...

Makarnanın sağlık üzerindeki etkileri hala tartışmalı bir konu ancak uzmanlar doğru şekilde hazırlandığında kilo kaybına yardımcı olabileceğini belirtiyor. Özellikle makarnayı pişirdikten sonra soğutmak ve tekrar ısıtmak nişastasının yapısını değiştirerek bağırsak sağlığını iyileştiren dirençli nişasta formu oluşturuyor. Peki makarnayı nasıl haşlamak gerekiyor? İşte merak edilen detaylar...

GÜNÜN DİĞER HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.