Başakşehir'deki bir kimya deposunda yangın: Araçlar küle döndü
Başakşehir, Ziya Gökalp Mahallesi'nde bulunan bir kimya deposunda çıkan yangın söndürüldü. Depodaki yangın, çevrede bulunan park halindeki otomobillere de sıçradı. Patlama seslerinin de duyulduğu yangının çevredeki benzin istasyonu ve doğal gaz tanklarına sıçramaması için önlem alındı. Bölgede bulunan kurbanlık satış alanındaki hayvanlar itfaiye ekiplerince tahliye edildi.

Başakşehir'de, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde kimyasal maddelerin bulunduğu depoda çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.
Çevredeki araçlar küle döndü. (AA)
Ziya Gökalp Mahallesi Milas Caddesi'nde kimyasal maddelerin de bulunduğu depoda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi ile sağlık, polis, AFAD ve UMKE ekipleri sevk edildi.
Kısa sürede depoyu saran yangın nedeniyle yoğun duman oluşurken, ara ara patlama sesleri de duyuldu.
Çevredeki araçlar küle döndü. (AA)
PARK HALİNDEKİ ARAÇLARA SIÇRADI
Alevler, deponun bitişiğindeki alanda park halinde bulunan otomobillere de sıçradı. Yanan çok sayıda aracın kullanılamaz hale geldiği otoparkta, bazı vatandaşlar araçlarını kurtardı, bazı araçlar ise çekiciyle uzaklaştırıldı.