Domatesli Kebap Tarifi

Malzemeler
Bir buçuk kg yağsız kuzu eti
300 gram tereyağı
Yarım kg sivri biber
Yarım kg domates
1 çorba kaşığı salça
Tuz, karabiber, pulbiber, kekik
Domatesli Kebap Yapılışı
Öncelikle eti kuşbaşı doğrayın ve tencereye alın. Tereyağıyla birlikte kavurun. Kuşbaşı doğranmış sivri biberiekleyip, kavurmaya devam edin. Kabukları soyulmuş ve ince kıyılmış domates ile salçayı ilave edin. Tuz, karabiber, pulbiber ve kekik katın. Tüm malzemeyi karıştırın ve bir fırın kabına alın. Suyu ekleyin. Hava almaması için üzerini bir kapak veya alüminyum folyo ile kapatın. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 1.5 - 2 saat pişirin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.