Fenerbahçe'de Kocaman adım!

Aykut Kocaman, ligdeki son iki bera-berlik ve Lille yenilgisi nede-niyle morali bozulan takımı toparlamak için devreye girdi...

Giriş Tarihi 22 Şubat 2010, 00:00 Güncelleme 22 Şubat 2010, 09:02
Fenerbahçe’de Kocaman adım!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Sportif Direktör Aykut Kocaman oyuncularla yaptığı toplantıda, takımdan bardağın dolu tarafına bakmalarını istedi, "Şu ana kadar üç kulvarda da başarılı oldunuz. Eleştiriler normal. Kendinize güvenin. Olumlu düşünün" diye konuştu.

SERVET ÇETİN GEMİLERİ YAKTI

TOP ÇİZGİYİ GEÇTİ Mİ GEÇMEDİ Mİ?

DANİEL GÜİZA'YI KAHREDEN HABER

Fenerbahçe, ligdeki Bursaspor maçı öncesi sakatlık problemleri ile uğraşırken, Can Bartu Tesisleri'nde oyuncuları maçlara şartlandırma girişimlerinin ardı arkası kesilmiyor. Son olarak Sportif Direktör Aykut Kocaman, ligdeki son iki beraberlik ve Lille yenilgisi nedeniyle morali bozulan takımı toparlamak için devreye girdi.

"Kendinizi bırakmayın" sloganı ile oyuncuları sıradaki maçlara hazırlamaya çalışan Kocaman, Teknik Direktör Daum ile yaptığı ikili toplantıda da yönetimin takıma ve teknik direktöre olan güvenini ve desteğini bildirdi.

Tesislerde yapılan toplantıda Teknik Direktör Daum ile birlikte oyunculara hitap eden Aykut Kocaman, "Bardağın dolu tarafına bakmayı" önerdiği oyunculardan şimdiye kadar elde edilen düzeyin başarı olduğunu, her üç kulvarda da final maçlarının yaklaştığını söyleyip, "Güçlü olmalısınız. Kendinize güvenin. Biz size güveniyoruz. Olumlu düşünüp, bu yarışlardan başarılı çıkabiliriz" dedi.

Futbolcuların son üç karşılaşmadaki kayıplar nedeniyle eleştiriye uğramasının normal olduğunu kaydeden Kocaman, "Takımın bundan sonraki maçlardaki tavrı önemli. Evet, camianın beklentisi büyük ama bu çok normal" ifadelerini kullandı. "Kimse kendini bırakmasın" diyen Aykut Kocaman, sakatlıklara rağmen kadrodaki her oyuncunun kendisine verilen sorumluluğu kaldırabilecek kalitede olduğunu belirterek, futbolculara moral verdi. (Milliyet)

İŞTE FORMASI İÇİN CANINI VERECEK FUTBOLCULAR

BUNLAR DA SOYUNAN SPORCULAR

ONLAR TÜRKİYE'NİN EN İYİ DEFANS OYUNCULARI

EN ÇOK KAZANAN TEKNİK DİREKTÖR KİM?