22 Ocak On Numara sonuçları: On Numara'da kazanan sayılar hangileri? İşte günün kazanan numaraları...

22 Ocak On Numara sonuçları, kuponlarını doldurup yatıran talihliler tarafından merakla araştırılmaya başlandı. Akşam saatlerinin gelmesinin ardından sorgulatmalar artışa geçti. Yaz aylarından itibaren pazartesi ve cuma günleri çekilişi gerçekleştirilen On Numara'da kazanan talihli numaralar noter ve Milli Piyango temsilcisinin katılımıyla duyuruluyor. Peki, On Numara'da kazanan sayılar hangileri? İşte günün kazanan numaraları...

Giriş Tarihi 22 Ocak 2021, 18:14 Güncelleme 22 Ocak 2021, 21:01
22 Ocak On Numara sonuçları: On Numara’da kazanan sayılar hangileri? İşte günün kazanan numaraları...

İÇİNDEKİLER

22 Ocak On Numara sonuçları için heyecan doruklara çıktı. Şanslı numaraların talihlisi olmak isteyen on binlerce vatandaş gün içerisinde bayilere giderek kuponlarını yatırdı ve heyecanla sonuçları araştırıyor. Çekilişler önceden haftada bir gün yapılıyordu. Ancak son olarak alınan karara göre artık haftada iki gün; yani pazartesi ve cuma günleri saat 20.00'de gerçekleştiriliyor. Peki, 22 Ocak On Numara sonuçlarına göre kazanan sayılar hangileri oldu? İşte merak edilenler...

22 OCAK ON NUMARA SONUÇLARI

İşte On Numara hakkında merak edilen bilgiler;

ON NUMARA HAKKINDA

Yenilenen oyunun kuralları ise aşağıdaki gibi;

Bir kolonda 80 numara bulunmaktadır. 80 numaradan 10 tanesi işaretlenir.

Bir veya birden fazla kolon oynanabilir.

Tek kolon ücreti 2 TL'dir.

SEN SEÇ

Sen Seç özelliği ile kolondaki numaralarınızı oyun konsolü üzerinden kendiniz seçebileceğiniz gibi, Rastgele sayılar'dan da oluşturabilirsin.

Satış noktalarımızda satılan On Numara oyunu için kuponunu kendisi doldurmak istemeyenler için geliştirilen bu özellikle, kolon altındaki SEN SEÇ kutucuğu işaretlenir ve rastgele 10 numara ile şanslı kupon oluşur.

SİSTEM OYUNU

Sistem oyunu; çoklu oyun kombinasyonları geliştirir. Bir kolonda 10'dan fazla numara işaretlenirse, sistem ondan fazla seçilen numaralarla oluşturulabilecek tüm kombinasyonları ayrı kolonlar halinde oluşturur. En fazla 15 numara işaretlenebilir.

ÇOKLU ÇEKİLİŞ

Çoklu Çekiliş seçeneği işaretlenerek birden fazla çekilişe katılınabilir.

İPTAL

Doldurduğun kolonu oynamaktan vazgeçilirse ilgili kolonun altındaki iptal kutucuğu işaretlenerek, kolon iptal edilebilir.

NE KADAR KAZANABİLİRSİN?

On Numara haftada 2 gün çekilir: Pazartesi ve cuma günleri çekilir. Her çekilişte küre içerisindeki 80 numara içinden 22 numara çekilir.

Oynadığın her kolon için çekilişte çıkan numaralardan 10, 9, 8, 7, 6 numara doğru tahmin edersen veya hiçbir numarayı tahmin edemezsen ikramiye kazanırsın. 10 numara bilen büyük ikramiyeyi kazanır! Aynı ikramiye kategorisinde birden fazla kazanan olması halinde ise ikramiye havuzu kazananlar arasında eşit bölüşülür.