Depremzede vatandaştan 7’li koalisyona demokrasi dersi: Bugün Cumhurbaşkanı kadar söz hakkı almış konuşuyorum hürriyet var

Başkan Recep Tayyip Erdoğan Gaziantep Nurdağı Belpınar ve Mesthüyük Köyleri ile Kahramanmaraş Türkoğlu Özbek Köyü Köy Evleri Anahtar Teslim Töreni'ne katıldı. Erdoğan konuşmasının ardından evini teslim alan vatandaşlardan Remzi Kavak'a mikrofon uzattı. Kavak yaptığı konuşmada 7’li koalisyona adeta demokrasi dersi verdi. Kavak, “Bugün Cumhurbaşkanı kadar söz hakkı almış konuşuyorum hürriyet var” dedi.

Giriş Tarihi :22 Nisan 2023 , 19:57 Güncelleme Tarihi :22 Nisan 2023 , 22:01
Depremzede vatandaştan 7’li koalisyona demokrasi dersi: Bugün Cumhurbaşkanı kadar söz hakkı almış konuşuyorum hürriyet var

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan Gaziantep Nurdağı Belpınar ve Mesthüyük Köyleri ile Kahramanmaraş Türkoğlu Özbek Köyü Köy Evleri Anahtar Teslim Töreni'ne katıldı.

DEPREMZEDE VATANDAŞTAN 7'LİYE DEMOKRASİ DERSİ I VİDEO İZLE

"ALTILI MASA BU ÜLKEYİ YÖNETEMEZ"
Erdoğan konuşmasının ardından evini teslim alan bir vatandaşlardan Remzi Kavaka mikrofon uzattı.Muhalefete tepki gösteren Remzi Kavak isimli vatandaş, "Altılı Masa bu ülkeyi yönetemez. Neden? Çünkü bunlar profesör değil bunlar daha doktor olacak doktor" ifadelerini kullandı.

"HÜRRİYET VAR"
Muhalefetin 'adalet yok' söylemlerine de tepki gösteren vatandaş, "Çıkıyorlar adalet yok adalet. Nereye yok? Meşrutiyet mi var, krallık mı var, mutlakiyet mi var? Cumhuriyet var Cumhuriyet. Bugün Cumhurbaşkanı kadar söz hakkı almış konuşuyorum. Hürriyet var." ifadelerini kullandı.

Depremzede vatandaştan 7’li koalisyona demokrasi dersi: Bugün Cumhurbaşkanı kadar söz hakkı almış konuşuyorum hürriyet var

"YENİ OY KULLANACAK OLAN GENÇLERE SESLENİYORUM"
Kavak'ın açıklamaları şöyle, "Başta sayın Cumhurbaşkanımıza ve Cumhur ittifak başkanlarımıza, valimize, kaymakamımıza, belediye başkanlarımza, miletvekillerimize deprem nedeniyle gösterdikleriniz ilgi ve alakanız için teşekkür ederim. Altılı Masa bu ülkeyi yönetemez. Neden? Çünkü bunlar profesör değil bunlar daha doktor olacak doktor. Daha doçenti var profesörü var. Bir zamanlar Erdoğan'ın yanında olanlar var. Yazıklar olsun onlara. Bunlar bu ülkeyi yönetemezler. Yeni oy kullanacak olan gençlere sesleniyorum, Cumhurbaşkanımız destekler verecek size. Çıkıyorlar adalet yok adalet. Nereye yok? Meşrutiyet mi var, krallık mı var, mutlakiyet mi var? Cumhuriyet var Cumhuriyet. Bugün Cumhurbaşkanı kadar söz hakkı almış konuşuyorum. Hürriyet var. Cumhurbaşkanımızı çekemiyorlar, dünya imreniyor. Ona göre davranın."

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN