Böyle yaparsanız sene boyunca kütür kütür kalıyor: 43 yıllık turşucu sırrı paylaştı!

Özellikle kış aylarının vazgeçilmezi olan kornişon turşular hemen her yemeğin yanına çok yakışıyor. Üstelik ekşi aroması ve sağlığa faydalarıyla bilinen bu turşuyu evde hazırlamak oldukça pratik. Peki evde kütür kütür turşu nasıl hazırlanır? 43 yılık deneyime sahip turşu ustasına kulak veriyoruz! İşte tarifte dikkat edilmesi gereken en önemli nokta...

Kış aylarının vazgeçilmezi olan kornişon turşusu lezzetinin yanı sıra sağlığa faydalarıyla da dikkat çekiyor. Kendi mutfağınızda pratik bir şekilde hazırlayabileceğiniz bu tarifin kütür kütür kalması için özellikle dikkat edilmesi gereken bir nokta var. Peki kütür kütür turşu yapmanın sırrı ne? İşte tarife ilişkin detaylar...

GÜNÜN DİĞER HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.