Henüz 8 günlüktü! İbrahim Çelikkol evini açtığı depremzede bebekle buluştu! Sosyal medya onu konuştu! “Bu güzel yürekli adam...”

6 Şubat'te gerçekleşen Kahramanmaraş merkezli 10 ilde etkili olan 7,7 ve 7,6 büyüklüklerindeki depremler sonrasında tüm Türkiye tek yürek oldu. Depremin ilk gününde bölgeye giden ve arama kurtarma ekiplerine yardımcı olan İbrahim Çelikkol da gece gündüz demeden canla başla çalıştı. Öte yandan Çelikkol’un Çelikkol’un seferber olup yardıma koştuğu 6 Şubat büyük deprem felaketinde, 8 günlük olan Asya bebek ve ailesini İstanbul’daki evinde yaklaşık 3 ay misafir ettiği ortaya çıktı. Ünlü oyuncu, depremzede bebekle tam 6.5 ay sonra bir araya geldi.

Giriş Tarihi :20 Eylül 2023 , 11:21 Güncelleme Tarihi :20 Eylül 2023 , 12:40
Henüz 8 günlüktü! İbrahim Çelikkol evini açtığı depremzede bebekle buluştu! Sosyal medya onu konuştu! Bu güzel yürekli adam...

İÇİNDEKİLER

6 Şubat'te gerçekleşen Kahramanmaraş merkezli 10 ilde etkili olan 7,7 ve 7,6 büyüklüklerindeki depremler sonrasında tüm Türkiye tek yürek oldu.

Deprem bölgesi için milyonlar seferber olurken ünlü isimler de taşın altına elini koydu.

Kimi yardım kolisi gönderirken kimi bölgeye giderek arama kurtarma ekiplerine yardımcı oldu.

Depremin ilk gününden beri bölgeye giderek, arama kurtarma ekiplerine yardımcı olan İbrahim Çelikkol, gece gündüz demeden canla başla çalıştı.

Henüz 8 günlüktü! İbrahim Çelikkol evini açtığı depremzede bebekle buluştu! Sosyal medya onu konuştu! Bu güzel yürekli adam...

Ünlü oyuncu deprem bölgesine gittiğinde yardım elini uzattığı aileler arasında 8 günlük Asya bebek ve ailesini de vardı.

Geçtiğimiz günlerde Adana'ya giden Çelikkol, şimdi 8 aylık olan Asya bebeği ziyarete gidince gerçek ortaya çıktı.

Bebeğin annesinin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımdaki sözleri dikkat çekti: "Bu dünyanın en güzel öncesi ve sonrası. Tam 6.5 ay sonra Asya'yla bir aradalar. Bu güzel yürekli adam depremde bize evini açtı. Asya 8 günlüktü bizi İstanbul'da evinde ağırladı. Bu yüzden benim kızımın biricik amcası"

İşte o kare...

NE OLMUŞTU?
1999 yılındaki Gölcük depremine İzmit'te yakalanan oyuncu, yaklaşık bir yıl çadırda kaldığını söylemişti.