7 günde 4 kiloyu resmen buharlaştırıyor! 51'lik Hande Yenerin göbek eriten sırrı!

Hande Yener, sahne performansları ve göz alıcı kostümleriyle her zaman hayranlarının ilgisini üstünde tutmayı başaran bir isim. Onun dinamik sahne enerjisi ve fit görünümü, pek çok kişinin merak ettiği bir konu haline gelmişti. Bu merak sonunda aydınlanıyor; ünlü sanatçının bir hafta içinde dört kilo vermesini sağlayan diyet programının detayları ortaya çıkıyor. Bu diyet, Hande Yener'in formda kalmasının yanı sıra, enerjik ve canlı sahne performanslarının arkasındaki sırrı da barındırıyor. Sağlık ve dengeli beslenmenin ön planda tutulduğu bu program, Hande Yener'in hem fiziksel hem de ruhsal olarak nasıl zinde kaldığını gözler önüne seriyor.

takvim.com.tr takvim.com.tr
Giriş Tarihi :09 Nisan 2024 , 10:19 Güncelleme Tarihi :09 Nisan 2024 , 10:19
7 günde 4 kiloyu resmen buharlaştırıyor! 51’lik Hande Yenerin göbek eriten sırrı!

İÇİNDEKİLER

Türkiye'nin ünlü pop yıldızı Hande Yener, sadece çıkardığı şarkılar ve sahne tarzıyla değil, aynı zamanda formunu korumasıyla da dikkat çekiyor. Son günlerde gündemi sarsan haber ise 51 yaşındaki sanatçının hızlı kilo verme yöntemi oldu. Hande Yener'in önceki röportajlarından yola çıkarak 7 günde 4 kilo verme sırrını sizler için derledik. İşte Hande Yener'in zayıflama sırrı...

Ünlü şarkıcı Hande Yener, son zamanlarda formunu korumak için sıkı bir diyete girdiğini ve kısa sürede etkileyici bir şekilde kilo verdiğini açıkladı.

Geçtiğimiz yıllarda eslenme düzeni hakkında konuşan Yener, özel bir diyet programı uyguladığını belirtti.

Yener'in 1 haftada 4 kilo verdiren diyeti, karbonhidrat tüketimini tamamen keserek sağlıklı beslenme düzenine odaklanmayı içeriyor. 51 yaşındaki ünlü isim, yaz konserlerine hazırlanırken bu diyete başladığını ve sonuçtan oldukça memnun kaldığını dile getirdi.

GÖBEK YAKAN DİYET LİSTESİ

Kahvaltı:

  • 2 adet haşlanmış yumurta
  • 1 dilim beyaz peynir veya lor peyniri
  • 1 dilim tam buğday ekmeği veya çavdar ekmeği
  • Domates, salatalık gibi yeşil sebzeler

Ara öğün:

  • 1 porsiyon meyve (örneğin; elma, armut, çilek)

Öğle yemeği:

  • Izgara tavuk göğsü veya ızgara somon balığı
  • Yeşil salata (marul, roka, maydanoz gibi çeşitli yeşillikler)
  • Zeytinyağlı ve limonlu sos ile tatlandırılmış sebzeler (brokoli, kabak, havuç)

Ara öğün:

  • Bir avuç badem veya ceviz gibi sağlıklı yağlı kuruyemişler

Akşam yemeği:

  • Fırında sebzelerle yapılmış sebze yemeği veya ızgara sebzeler
  • Az yağlı yoğurt veya yoğurtlu salata