Çukur'un en sevilen ismiydi: Meğer Kurtlar Vadisi'nin son bölümlerinde de oynamış!

Erkan Kolçak Köstendil, "Çukur" dizisindeki Vartolu Sadettin rolüyle dikkatleri üzerine çekmişken, onun bir zamanlar fenomen olan "Kurtlar Vadisi" dizisinde de yer aldığı bilgisi yeniden gündeme geldi. Kurtlar Vadisi, yayınlandığı dönemde geniş bir izleyici kitlesine hitap etmiş ve hem genç hem de deneyimli birçok oyuncuyu ağırlamıştı. Köstendil'in, dizide Gürkan Uygun ile birlikte yer aldığı sahne, sosyal medyada yeniden popüler hale gelerek dikkat çekti.

Giriş Tarihi 01 Temmuz 2024, 08:56 Güncelleme 01 Temmuz 2024, 08:56
Çukur’un en sevilen ismiydi: Meğer Kurtlar Vadisi’nin son bölümlerinde de oynamış!

İÇİNDEKİLER

Çukur dizisinde Vartolu karakterine hayat veren Erkan Kolçak Köstendil'in yıllar önce Kurtlar Vadisi'nde oynadığı bir sahne dikkat çekti. Köstendil, oto galerici rolüyle 2005 yılında Kurtlar Vadisi'nde Gürkan Uygun ile unutulmaz bir sahneye imza atmıştı.

YILLAR SONRA ORTAYA ÇIKTI

Çukur'un yıldızı Erkan Kolçak Köstendil'in Kurtlar Vadisi'nde oynadığı ve şimdiye kadar gizli kalan bir sahne izleyicileri şaşkına çevirdi.

Büyük ilgi gören sahnede Erkan Kolçak Köstendil'in oto galerici rolünde olduğu görülüyor.

Memati karakteriyle özdeşleşen Gürkan Uygun ile karşılıklı sahnede yer alan Köstendil oyunculuk kariyerinin ilk yıllarında da dikkat çekici performanslar sergilemiş. Yıllar sonra yeniden gün yüzüne çıkan bu sahne izleyicilere nostaljik anlar yaşattı.

BİR DÖNEM FUTBOL OYNAMIŞ...

Bursa'da doğan ve başlangıçta futbol kariyerine odaklanan Köstendil, Bursaspor'da futbol oynamış.

Ancak tiyatroya olan tutkusu onu bu kariyerden vazgeçmeye ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümüne yönlendirmiştir.

Köstendil, Tuncay Özinel Tiyatrosu'nda başladığı tiyatro çalışmalarında, "AuT" ve "Karşı Cinsle Tanışma Sanatı" gibi oyunlarda farklı karakterler canlandırdı.

2005 yılında Kurtlar Vadisi dizisinde yer aldığı "galerici" rolü ile televizyon dünyasına adım attı. Sinemaya ise 2008 yılında "Güz Sancısı" filmi ile "nümayişçi" rolüyle geçiş yaptı.