Metin Arolat öldü mü? Metin Arolat kimdir, nereli, kaç yaşındaydı?

Ünlü şarkıcı Metin Arolat, İstanbul Kozyatağı'ndaki bir otelde sahne aldığı sırada fenalaşarak hayatını kaybetti. Daha ilk şarkısını tamamlayamadan yere yığılan Arolat’a sahne arkasındaki sağlık ekipleri anında müdahale etti.

Giriş Tarihi 21 Eylül 2024, 09:00 Güncelleme Tarihi 21 Eylül 2024, 09:00
Metin Arolat öldü mü? Metin Arolat kimdir, nereli, kaç yaşındaydı?

İÇİNDEKİLER

Kalp masajı yapılan sanatçı, hızla ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Arolat'ın vefat haberi, yakın arkadaşı şarkıcı Reyhan Karaca tarafından sosyal medya üzerinden duyuruldu.

ANİDEN YERE YIĞILDI

52 yaşındaki sanatçı, sahnede şarkısını söylerken bir anda bayıldı. Olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırılan Arolat, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Sevenleri ve sanat dünyası, Arolat'ın ani vefatının ardından derin bir üzüntüye boğuldu.

METİN AROLAT KİMDİR?

Metin Arolat, 28 Mayıs 1972 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Arolat, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu.

Eğitim hayatını tamamladıktan sonra İstanbul'a taşınarak bir reklam ajansında çalışmaya başladı. Kariyerine farklı bir yön vermek isteyen Arolat, Amerika'ya giderek reklamcılık eğitimi aldı ve müzik dünyasına adım attı. Şarkıcılığının yanı sıra yönetmenlik de yapan sanatçı, birçok klibe imza attı.