A vitamini:
Yumurta, süt, havuç, tatlı patates ve kavun.
C vitamini:
Portakal, çilek, domates, kivi, brokoli, kırmızı ve yeşil dolmalık biber.
E vitamini:
Avokado, fındık, tohumlar, tam tahıllı yiyecekler, ıspanak ve diğer koyu yapraklı yeşillikler.
Kalsiyum:
Yağsız ve az yağlı süt ürünleri, süt ikameleri, brokoli, koyu yeşil yapraklı sebzeler ve sardalye.
Magnezyum:
Siyah fasulye, pırasa, bezelye ve badem.
Lif: Baklagiller (kuru fasulye ve bezelye), tam tahıllı gıdalar ve kepekler, tohumlar, elma, çilek, havuç, ahududu ile renkli meyve ve sebzeler.
Potasyum:
Muz, kavun, kuru üzüm, fındık, balık ve koyu yeşillikler.