Ece Sükan kolunda servet taşıyor! Lüks saatinin fiyatı dudak uçuklattı

Ece Sükan, zevklerine de para harcamaktan çekinmiyor. Sükan, geçtiğimiz gün 350 bin Euro yani yaklaşık 1 milyon 250 bin TL’lik saatiyle havasını attı.

Giriş Tarihi 14 Temmuz 2024, 07:00 Güncelleme 14 Temmuz 2024, 10:55
Ece Sükan kolunda servet taşıyor! Lüks saatinin fiyatı dudak uçuklattı

İÇİNDEKİLER

Moda dünyasının parlayan yıldızı stil ikonu Ece Sükan, kazancının bir kısmını gayrimenkule, bir kısmını kıyafete bir kısmını ise pahalı zevklerine yatırıyor.

Rol aldığı diziler, reklam filmleri ve TV programları derken hatrı sayılır bir para kazanan Sükan, hemcinslerinin de yakından takip ettiği bir isim olarak göze çarpıyor.

Dünyaca ünlü lüks markaların trendlerini takip eden ve giyim kuşamına daima dikkat eden Sükan'ın bir diğer takıntısı da aksesuarlar...

LÜKSÜ SEVİYOR!
Saat koleksiyonu olan ünlü oyuncu, rol aldığı reklamlardan kazandığı paranın büyük bir kısmını lüks marka saatlere harcıyor. Geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan bir paylaşım yapan Sükan'ın kolundaki saat dikkat çekti.

Dünyaca ünlü Rolex marka saat takan Sükan, kolunda adeta bir servet taşıyor. Rolex'in Submariner model saatiyle havasını atan Sükan, bu sarı altın ve siyah kadrana sahip olan saat için 350 bin Euro yani yaklaşık 1 milyon 250 bin TL ödedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN