Belçika Ukrayna ile berabere kalarak son 16 biletini kaptı! İşte maçın önemli anları...

EURO 2024'ün E grubunda Belçika ile Ukrayna karşı karşıya geldi. İki takım da net pozisyonlar bulmasına rağmen çizgiyi geçmeyi başaramadı. Lukaku ve De Bruyne ile Belçika, Dovbyk ile de Ukrayna skoru değiştirme şansı yakalasa da başarılı olamadı. Bu sonuçla Belçika son 16 turuna kaldı. Ukrayna ise sonuncu sırada yer alarak elendi. İşte Belçika - Ukrayna maçında yaşananlar ve önemli pozisyonlar...

Giriş Tarihi 26 Haziran 2024, 18:46 Güncelleme 27 Haziran 2024, 10:07
Belçika Ukrayna ile berabere kalarak son 16 biletini kaptı! İşte maçın önemli anları...

İÇİNDEKİLER

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda birbirinden önemli maçlar geride kalmaya devam ediyor. Onlardan biri de Belçika ile Ukrayna arasında oynandı. E grubunun kaderini belirleyecek karşılaşmalardan biri olan zorlu 90 dakikada taraflar gol atamadan sahadan birer puanla ayrıldı. Belçika son 16 turuna yükselmeyi başardı. Ukrayna ise elendi.

ÖNEMLİ POZİSYONLAR

Kevin De Bruyne'den akıllıca deneme

LUKAKU NET KAÇIRDI

Belçika'nın turnuvadaki en önemli kozlarından biri olan Romelu Lukaku, Ukrayna karşısında gole çok yaklaştı. Ancak rakip kaleciyi geçmeyi başaramadı. İkinci yarıda da Doku'nun pasında geride kalarak takımını öne geçiremedi.

UKRAYNA 2 FORVETLE SAHADA

Belçika karşısında galibiyete ihtiyacı olan Ukrayna, sahaya iki forvetle çıktı. Artem Dovbyk'in yanında Roman Yaremchuk görev yaptı. İki oyuncu da ülkeleri adına gol atabilmek adına rakip stoperlerle boğuştu.

İki takım da 4 puana sahip olmasına rağmen Ukrayna son sırada yer alıp elenirken Belçika son 16 turuna adını yazdırdı.