Tek başına bir takım! Uğurcan Çakır Rapid Wien'e direnemedi

Trabzonspor'un milli kalecisi Uğurcan Çakır, Rapid Wien eşleşmesindeki maçlardaki performansıyla yine ön plana çıktı. Yıldız kaleci adeta tek başına savaş verirken performansı takımının play-off turuna yükselmeye yetmedi.

Giriş Tarihi :15 Ağustos 2024 , 21:07 Güncelleme Tarihi :15 Ağustos 2024 , 21:19
Tek başına bir takım! Uğurcan Çakır Rapid Wien’e direnemedi

İÇİNDEKİLER

Yeni sezona UEFA Avrupa Ligi maçları ile başlayan Trabzonspor'da 2. Ön Eleme Turu'ndaki rakip Ruzomberok'tu. Slovak ekibini 1-0 ve 2-0'lık sonuçlarla eleyen Fırtına, zaman zaman zor anlar yaşamış ancak Uğurcan Çakır'ın perfromansıyla tura tutunmuştu.

Uğurcan ÇakırUğurcan Çakır

İki karşılaşmada da adından söz ettiren milli kaleci, Sivasspor karşısında da rakibe gol fırsatı vermeyerek kalitesini ortaya koymuştu. Muhteşem bir sezon başlangıcı yapan Uğurcan, Rapid Wien karşısında da adından söz ettirdi.

Uğurcan ÇakırUğurcan Çakır

Trabzon'da oynanan ve 1-0 sona eren karşılaşmada kalesini en iyi şekilde koruyan Uğurcan Çakır'ın formu herkesi umutlandırmıştı. Genelde sezonlara düşük vitesten başlayan deneyimli file bekçisi bu kez tam tersi bir görüntü çizdi.

Uğurcan ÇakırUğurcan Çakır

Avusturya'da rövanşa çıkan Trabzonspor'da takımının tur atlaması adına sahadaki yerini alan 29 yaşındaki eldiven, yine karşılaşmaya damga vurdu. Kurtarışları ve müdahaleleri ile ön plana çıktı. Ancak turu getiremedi.